krb.
de 5 c’s van communicatie

1

Communicatie- en marketingadvies

Doeltreffende interne en externe communicatie is een kwestie van prioriteiten stellen. Maar welke zijn dat? Wij gaan u de juiste vragen stellen om daarachter te komen. Waar staat u en waar wilt u als organisatie naartoe? Hoe verbetert u uw imago? Hoe houdt u contact met uw klanten? Hoe kunt u social media inzetten? Hoe vertaalt u uw positionering naar een aansprekende profilering? We leggen die prioriteiten zo snel mogelijk vast in een plan van aanpak. En dat is maar goed ook, want er is actie nodig! Des te eerder behaalt u tastbare resultaten.

Meer weten? Neem contact op met:
Kees Vlot (0342) 403 490 | kvlot@krbcommunicatie.nl

2

Coaching

Soms heeft uw communicatievraagstuk meer met een mindset te maken, dan met een concrete behoefte aan nieuwe middelen. Ook dan kunt u bij krb. terecht. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u gericht helpen de juiste mindset te creëren zodat u én uw organisatie vleugels krijgen. Ondernemers in het MKB krijgen met enorm dynamische uitdagingen te maken. Hoe vindt u daarin uw weg? En hoe krijgt u uw medewerkers mee in stroomversnelling van ontwikkelingen in uw branche? We helpen u hier graag bij.

Meer weten? Neem contact op met:
Kees Vlot (06) 1371 8861 | kvlot@krbcommunicatie.nl

3

Creatieve concepting

Uw doelgroep wordt overspoeld met de prachtigste beelden. Flitsende websites, online filmpjes, het kan niet op. Maar leidt die overvloed ook tot een succesvolle campagne? Gaat het uw potentiële klanten overhalen om voor u te kiezen? Is hierin het hart van uw organisatie terug te zien? Daar hebt u een grondig creatief concept voor nodig. Beargumenteerde keuzes voor beeldmateriaal, kleurgebruik en stijl laten samensmelten met de geformuleerde doelstellingen. Dán hebt u een stevige basis van waaruit middelen ontwikkeld worden.

Meer weten? Neem contact op met:
Anoeska Korpadi (0342) 403 490 | akorpadi@krbcommunicatie.nl

4

Creatie

In de creatiefase wordt uw concept uitgewerkt in concrete communicatiemiddelen. Vormgeving is hierbij uiteraard het belangrijkste, maar vergeet tekstschrijven en fotografie niet. Huisstijlen, brochures, magazines en websites vormen het hoofdbestanddeel van onze creaties. Maar ook voor belettering, beursstands of relatiegeschenken draaien we onze hand niet om.

Meer weten? Neem contact op met:
Annette Schuiteman (0342) 403 490 | aschuiteman@krbcommunicatie.nl

5

Campagnemanagement

Hoe goed uw campagne ook is, zonder strak management blijft u nergens. Laat dat nu één van onze specialiteiten zijn. Van projecten die binnen een half uurtje geregeld zijn tot trajecten die maanden in beslag nemen; we zitten er bovenop. We selecteren de juiste partijen voor een optimaal eindresultaat. We bewaken de voortgang. We zorgen voor een scherpe inkoop van advertenties en drukwerk. Ons netwerk is enorm, dus u bent van harte welkom met uw vraag.

Meer weten? Neem contact op met:
Annette Schuiteman (0342) 403 490 | aschuiteman@krbcommunicatie.nl

Barneveld Amersfoortsestraat 18, 3772 CJ
Kees Vlot (06) 1371 8861
Houten Papiermolen 30, 3994 DK
Jurjen Procee (06) 5096 5705
Den Haag Lulofsstraat 55, 2521 AL
Daniël Ros (06) 2279 2907
telefoon (0342) 40 34 90
e-mail info@krbcommunicatie.nl
kvk 08129301
leveringsvoorwaarden | privacy