krb.
strategische en creatieve vakmensen

Eén ding is niet veranderd sinds de oprichting van Krb. in 1986: er blijft behoefte aan een bureau dat over de volle breedte van marketing en communicatie dienstverlening levert. Een bureau dat bedrijven en organisaties helpt met het bouwen aan een gezicht naar buiten.

Wat wél is veranderd: er komen voortdurend nieuwe spelregels bij. Dat maakt oriënteren voor bedrijven en organisaties vaak lastig: waar moet je nu weer op focussen? Ook het hoge tempo waarin marketing moet worden bedreven, kan voor grote druk zorgen.

Dan is het een verademing als je ‘gewoon’ de vakmensen van Krb. kunt bellen. Want uiteindelijk zijn marketing en communicatie gewoon een vak. Daar verandert de komst van allerlei nieuwe media en een andere mentaliteit van het publiek niets aan. Bedrijven en organisaties hebben een bureau nodig dat zowel strategisch kan meedenken als de creatieve realisatie van campagnes en andere communicatievormen beheerst.

Bij Krb. legt u daarom elk onderdeel van uw marketing en communicatie neer dat u maar wilt. Dat kan integraal of in afzonderlijke opdrachten. Het is in goede handen.

Visie
Het zoeken, vinden en vasthouden van klanten is een grotere uitdaging dan ooit. De spelregels van marketing en communicatie veranderen continu. We moeten samen op zoek naar de waarheden van vandaag.

Missie
De enige constante is vakmanschap. Krb. heeft als missie het betrouwbare bureau te zijn, waar opdrachtgevers alles van strategie en creatie tot en met executie met een gerust hart aan vakmensen kunnen toevertrouwen.

Cultuur
Mensen maken het verschil. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact, want dat leidt sneller naar succes.

Barneveld Amersfoortsestraat 18, 3772 CJ
Kees Vlot (06) 1371 8861
Houten Papiermolen 30, 3994 DK
Jurjen Procee (06) 5096 5705
Den Haag Lulofsstraat 55, 2521 AL
Daniël Ros (06) 2279 2907
telefoon (0342) 40 34 90
e-mail info@krbcommunicatie.nl
kvk 08129301
leveringsvoorwaarden | privacy