Home / Actueel

Actueel

Krb. ontwikkelt doorlopend nieuwe concepten en campagnes voor opdrachtgevers. Hieronder vind je een aantal recente uitingen van onze hand. Bovendien delen we actueel communicatienieuws met je.


Krb is trots om voor de 2e keer betrokken te zijn bij het GIDSnetwerk Foundation Benefietgala

Een avond waar het bieden van een hoopvolle toekomst aan jongeren in kansarme situaties centraal staat. Met vrolijke muziek van Trinity en een doeltreffende speech over gelijke kansen voor iedereen van prinses Laurentien van Oranje-Nassau.


Nieuwste parel aan de Krb. kroon: Krb. Haaglanden

Daniël Ros- Het pand is honderd jaar oud, het bedrijf dat we er gaan starten spiksplinternieuw: per september opent Krb. Haaglanden haar deuren aan Spaarneplein 2 in Den Haag. Het is partner Daniël Ros die als vestigingsdirecteur deze parel aan de Krb. kroon gaat runnen. We trappen feestelijk af op donderdagmiddag 23 september met de KRB OPEN, waarvoor jij van harte bent uitgenodigd!


Trombose Zelfzorg zoekt cliënt: hoe krijgt De Nationale Trombose Dienst klanten?

De helft van je marketingbudget is weggegooid geld….maar welke? Deze veelgequote mediawijsheid was bij De Nationale Trombose Dienst (NTD) jarenlang het geval.


Doppers van ict-toppers

Wat is moeilijker te vinden, klanten of personeel? Hoewel voor veel ondernemers het eerste geldt, zat Aiwos met een ander probleem. Bij dit kantoorloze ict-bedrijf was vooral behoefte aan een strategie om nieuwe teamleden te werven.


Online scoren met Sander Kroon

Terwijl half Nederland geniet van de vakantie, vieren wij op kantoor de nieuwste aanwinst in ons team. Sander Kroon (23) tekende vandaag zijn contract als Junior online marketeer. Met deze teamuitbreiding is de nieuwe functie vervult en telt team Barneveld nu acht collega’s.


Propositie sessie met stichting Colours of Impact

Veel organisaties worstelen met de vraag hoe zij waarde kunnen toevoegen aan hun propositie. Vaak is het zinvol om samen met een buitenstaander te zoeken naar antwoorden.


UNIEK: een nieuwe manier van leren voor studenten

Met ingang van september 2020 kunnen studenten een mbo-opleiding volgen door te werken en leren in de praktijk bij Neboplus in Barneveld.


Fondsenwerving voor Ark Mission

Vandaag zijn we gestart met een opdracht fondsenwerving voor Ark Mission. Een prachtige organisatie met aansprekende missionaire projecten, onder andere gericht op kinderen.


Vertrouwd gezicht

Trainee Chimène Patty komt per 1 juni in dienst van Krb.Houten. Ze zal als adviseur marketing en communicatie werken aan advies en projectopdrachten met een specialisatie op fondsenwerving. Vanmorgen een feestelijk moment bij de ondertekening van het arbeidscontract, nogmaals welkom Chimène!


Help ook Stichting Racham

Stichting Racham start met een prachtig project in Den Haag waardoor kwetsbare vrouwen weer in hun kracht komen en gaan deelnemen aan de samenleving.