Home / Actueel

Actueel

Krb. ontwikkelt doorlopend nieuwe concepten en campagnes voor opdrachtgevers. Hieronder vind je een aantal recente uitingen van onze hand. Bovendien delen we actueel communicatienieuws met je.


Strategische samenwerking Krb.communicatie en Commotion

Ton van Kattenbroek van communicatiebureau Commotion heeft besloten alle uitvoerende communicatieactiviteiten onder te brengen bij een professionele partner. Daarom is een strategische samenwerking aangegaan met Krb. Het partnership houdt in dat Krb. alle uitvoerende activiteiten van Commotion voor haar rekening neemt.


Een avond ‘’Over Werken’’…

Begin maart was er weer de avond ‘’Over Werken’’ op De Meerwaarde. Een avond om – als student/docent – op een laagdrempelige manier een mooie indruk te krijgen van de school én het werken in het onderwijs.


Hartelijk dank voor uw aanwezigheid!

Gisteren legde we de rode loper uit voor relaties. Meer dan 70 klanten, leveranciers, ondernemers van De Briellaerd en leden uit onze zakelijke netwerken bezochten het Open Huis.


Open Huis 20 februari 2020

Krb. heeft sinds enkele weken een nieuwe thuisbasis aan de Anthonie Fokkerstraat 1D in Barneveld op bedrijventerrein De Briellaerd. Een heerlijk dynamische plek om te werken! Natuurlijk laten we deze nieuwe locatie graag zien aan ons netwerk en daarom organiseren wij een Krb. Open Huis.


Krb. Barneveld verhuisd

Krb. Barneveld is verhuisd en heeft nu haar kantoor aan de Anthonie Fokkerstraat 1D.


Deze week ligt het magazine Mens & Missie op de mat

bij duizenden donateurs van Mensen met een Missie.


Website TU Kampen live

De nieuwe website van de Theologische Universiteit Kampen staat live!


Nieuw gezicht

Krb.communicatie stelt graag een nieuw gezicht aan je voor: Stella Baars-Scholten.


Workshop ‘Geef je missie vleugels’

Krb. communicatie was zaterdag aanwezig op de Wilde Ganzen-Partindag voor goede doelen. Jurjen Procee gaf de workshop ‘Geef je missie vleugels!’ over positionering en liet de deelnemers een aansprekende fondsenwervende boodschap schrijven.


Spoorcongres 2019

Je moreel kompas ontwikkelen, intensief samenwerken en je ketenverantwoordelijkheid nemen. Hoe doe je dat als spoorsector? Daarover ging het Spoorcongres 2019,