Home / Actueel

Actueel

Krb. ontwikkelt doorlopend nieuwe concepten en campagnes voor opdrachtgevers. Hieronder vind je een aantal recente uitingen van onze hand. Bovendien delen we actueel communicatienieuws met je.


Gedroomde match: Ismaël en Krb. Haaglanden

Vijf jaar geleden had Ismaël Hersisia (31) een droom. Ismael: ‘In een prestigieus kantoorpand met een gevel van glas, zat ik hoog bovenin in een grote werkkamer. Ik had een prachtig uitzicht vanachter mijn bureau, waarop een bordje stond met de tekst: Ismael Hersisia – communicatieadviseur. Had ik teveel films gekeken of was het een voorteken?’


Nieuwste parel aan de Krb. kroon: Krb. Haaglanden

Daniël Ros- Het pand is honderd jaar oud, het bedrijf dat we er gaan starten spiksplinternieuw: per september opent Krb. Haaglanden haar deuren aan Spaarneplein 2 in Den Haag. Het is partner Daniël Ros die als vestigingsdirecteur deze parel aan de Krb. kroon gaat runnen. We trappen feestelijk af op donderdagmiddag 23 september met de KRB OPEN, waarvoor jij van harte bent uitgenodigd!


Trombose Zelfzorg zoekt cliënt: hoe krijgt De Nationale Trombose Dienst klanten?

De helft van je marketingbudget is weggegooid geld….maar welke? Deze veelgequote mediawijsheid was bij De Nationale Trombose Dienst (NTD) jarenlang het geval.


Doppers van ict-toppers

Wat is moeilijker te vinden, klanten of personeel? Hoewel voor veel ondernemers het eerste geldt, zat Aiwos met een ander probleem. Bij dit kantoorloze ict-bedrijf was vooral behoefte aan een strategie om nieuwe teamleden te werven.


Online scoren met Sander Kroon

Terwijl half Nederland geniet van de vakantie, vieren wij op kantoor de nieuwste aanwinst in ons team. Sander Kroon (23) tekende vandaag zijn contract als Junior online marketeer. Met deze teamuitbreiding is de nieuwe functie vervult en telt team Barneveld nu acht collega’s.


Team Krb. uitgebreid met accountmanager Peter Rook

Peter Rook is per 1 januari 2021 in dienst getreden als accountmanager bij Krb., vestiging Barneveld. De uitbreiding betekent voor Krb. ook een verbreding en verdieping van expertise omdat Peter veel ervaring heeft in zowel profit als non-profit organisaties.


Krb. opent vestiging in Amsterdam

Krb. slaat haar vleugels verder uit en opent op 1 september 2020 een vestiging in Amsterdam. John Olsen is het gezicht van deze nieuwe startup. Hij is al sinds 1998 actief in de mediawereld met het uitgeverijbedrijf Galilee.


Gefeliciteerd Mark!

Precies een jaar geleden startte Mark van de Bent als communicatieadviseur bij Krb. Dat hebben we vandaag even gevierd!


Welkom bij Krb. Juliëtte Jansma

Het team van Krb. is met ingang van 1 september weer op volle sterkte. Dan treedt Juliëtte Jansma in dienst als communicatieadviseur, vanmorgen hebben we het arbeidscontract getekend. Met taart erbij, hoewel dat niet op de foto staat.


Propositie sessie met stichting Colours of Impact

Veel organisaties worstelen met de vraag hoe zij waarde kunnen toevoegen aan hun propositie. Vaak is het zinvol om samen met een buitenstaander te zoeken naar antwoorden.