Home / Actueel

Actueel

Krb. ontwikkelt doorlopend nieuwe concepten en campagnes voor opdrachtgevers. Hieronder vind je een aantal recente uitingen van onze hand. Bovendien delen we actueel communicatienieuws met je.


Onderwijsspecialist Andrea Reijersen van Buuren verbreedt dienstenpakket Krb.

Met ingang van 24 maart is het team van Krb. uitgebreid met Andrea Reijersen van Buuren.  Zij zal zich binnen het adviesteam van Krb. toeleggen op communicatietraining, coaching en begeleiding van klassen, leerkrachten, teams en directies in de onderwijswereld.


Team Krb. uitgebreid met accountmanager Peter Rook

Peter Rook is per 1 januari 2021 in dienst getreden als accountmanager bij Krb., vestiging Barneveld. De uitbreiding betekent voor Krb. ook een verbreding en verdieping van expertise omdat Peter veel ervaring heeft in zowel profit als non-profit organisaties. “Mijn motto is altijd: samen succesvol zijn en dat begint altijd bij de klant. Waar heeft deze echt behoefte aan?”


Krb. opent vestiging in Amsterdam

Krb. slaat haar vleugels verder uit en opent op 1 september 2020 een vestiging in Amsterdam. John Olsen is het gezicht van deze nieuwe startup. Hij is al sinds 1998 actief in de mediawereld met het uitgeverijbedrijf Galilee.


Gefeliciteerd Mark!

Precies een jaar geleden startte Mark van de Bent als communicatieadviseur bij Krb. Dat hebben we vandaag even gevierd!


Welkom bij Krb. Juliëtte Jansma

Het team van Krb. is met ingang van 1 september weer op volle sterkte. Dan treedt Juliëtte Jansma in dienst als communicatieadviseur, vanmorgen hebben we het arbeidscontract getekend. Met taart erbij, hoewel dat niet op de foto staat.


Propositie sessie met stichting Colours of Impact

Veel organisaties worstelen met de vraag hoe zij waarde kunnen toevoegen aan hun propositie. Vaak is het zinvol om samen met een buitenstaander te zoeken naar antwoorden.


UNIEK: een nieuwe manier van leren voor studenten

Met ingang van september 2020 kunnen studenten een mbo-opleiding volgen door te werken en leren in de praktijk bij Neboplus in Barneveld.


Fondsenwerving voor Ark Mission

Vandaag zijn we gestart met een opdracht fondsenwerving voor Ark Mission. Een prachtige organisatie met aansprekende missionaire projecten, onder andere gericht op kinderen.


Vertrouwd gezicht

Trainee Chimène Patty komt per 1 juni in dienst van Krb.Houten. Ze zal als adviseur marketing en communicatie werken aan advies en projectopdrachten met een specialisatie op fondsenwerving. Vanmorgen een feestelijk moment bij de ondertekening van het arbeidscontract, nogmaals welkom Chimène!


Help ook Stichting Racham

Stichting Racham start met een prachtig project in Den Haag waardoor kwetsbare vrouwen weer in hun kracht komen en gaan deelnemen aan de samenleving.