Nieuwste parel aan de Krb. kroon: Krb. Haaglanden

10 augustus 2021 | Actueel

Daniël Ros – Het pand is honderd jaar oud, het bedrijf dat we er gaan starten spiksplinternieuw: per september opent Krb. Haaglanden haar deuren aan Spaarneplein 2 in Den Haag. Het is partner Daniël Ros die als vestigingsdirecteur deze parel aan de Krb. kroon gaat runnen. We trappen feestelijk af op donderdagmiddag 23 september met de KRB OPEN, waarvoor jij van harte bent uitgenodigd!

In deze historische locatie -een postkantoor uit de jaren twintig- wordt het interieur nu onder handen genomen door onze collega en interieurstylist Margreet Kolk. Reken maar van yes dat het resultaat een lust wordt voor het oog. We verklappen nog niks, want het is toch veel leuker als je zelf komt kijken op het openingsfeest? De uitnodiging daarvoor versturen we binnenkort digitaal en via onze social media kanalen, dus zet die alerts op scherp!

Zand en strand

In het midden van het land is Krb. communicatie al jarenlang sterk aanwezig met een vestiging in Barneveld. Met de wortels diep in het zand, groeien de takken inmiddels door tot aan het strand. Na de zomervakantie volgt ook de mooie stad aan de duinen. Vier de opening met ons mee en save the date, donderdag 23 september van 14:00 tot 17:00 uur verwelkomen we je graag op de KRB OPEN op Spaarneplein 2 in Den Haag.