Online scoren met Sander Kroon

2 augustus 2021 | Actueel

Terwijl half Nederland geniet van de vakantie, vieren wij op kantoor de nieuwste aanwinst in ons team. Sander Kroon (23) tekende vandaag zijn contract als Junior online marketeer. Met deze teamuitbreiding is de nieuwe functie vervult en telt team Barneveld nu acht collega’s.

De opdrachten voor online marketing nemen flink toe. Bestaande opdrachtgevers breiden hun marketingstrategie uit met steeds meer online activiteiten. Ook zien we in toenemende mate behoefte aan een integrale aanpak van de online marketing. Bedrijven willen samenwerken met een mediapartner die naast de bekende media ook van de hoed en de rand weet op internet. Er is een grote behoefte aan het professionaliseren van de social mediakanalen, optimaliseren van de vindbaarheid via zoekmachines en het verhogen van conversie.

Professional met visie

Sander gaat nauw samenwerken met communicatieadviseurs Juliette en Mark. Mark: “De marketingdoelstellingen van onze opdrachtgevers zijn buitengewoon divers. Bij Krb communicatie vinden we het belangrijk dat ieder in het team zich focust op zijn of haar specialisatie. Het enthousiasme van een jonge professional als Sander, met een duidelijke visie op online communicatie, is echt wat we nu nodig hebben.”

Maak de connectie

Sander Kroon woont in Nijkerk en is afgestudeerd sportmarketeer. Zijn studierichting laat zien dat hij een doelgerichte mindset heeft, een karakter dat wil scoren. Per 1 september gaat hij van start. Wil je alvast kennismaken, maak dan een connectie met hem op LinkedIn @SanderKroon.

Wij kijken er naar uit om hem persoonlijk aan je voor te stellen in een van onze meetings waaraan hij zal deelnemen als onze online marketeer.