Home / Krb. Haaglanden rolt rode loper uit

Krb. Haaglanden rolt rode loper uit

Al wekenlang stond donderdag 23 september rood geaccentueerd in onze agenda’s. Het feest waar we met elkaar lang naartoe hebben gewerkt: de opening van onze nieuwe locatie Krb. Haaglanden! Donderdag 23 september was het zo ver. Op de trappen van de entrée lag de rode loper te popelen om iedereen meer dan hartelijk te verwelkomen. Rode vlaggen wapperden uitnodigend in de Haagse wind. De voorpret glansde van de geglazuurde petit fours, trots op hun taak om het felrode logo aan de gasten te presenteren.

Proost op mijlpaal
Terwijl de muzikanten de grote ruimte vullen met ritmische melodieën, bewonderen de gasten het indrukwekkende pand en de geslaagde transformatie van het interieur. Vooral is het enorm genieten van elkaars aanwezigheid. Samen praten, samen lachen en bruisend van energie nieuwe plannen maken. Kees Vlot: ‘Het is fantastisch om met alle collega’s van alle Krb. locaties bij elkaar te zijn om te proosten op deze nieuwe mijlpaal. We ervaren de gezamenlijke trots, op ieders bijdrage hieraan en op het vertrouwen van onze klanten. Het voelt als één groot Krb. familiefeest!’

Smaakmakend
Aan het einde van de middag, als de laatste snack is uitgedeeld en de laatste slok wijn gedronken, zwaaien we de gasten uit. Als dank voor hun komst geven we een Tony Chocolonely mee, in de favoriete smaak: karamel zeezout. Met op de rode wikkel de uitnodiging voor onze volgende ontmoeting, een gratis inspiratiesessie. Of je nu wel of niet op onze opening Krb. Haaglanden was, ook jij mag je aanmelden om dit openingscadeau van ons te ontvangen. We hebben genoeg inspiratie voor iedereen meld je aan.

Rode strik erom
Donderdag 23 september gaat mee in onze herinnering met een rode strik eromheen. Rood gloeien onze wangen na, van de champagne, het vele lachen en het nagenieten om alle mooie cadeaus en gelukwensen. Allen hartelijke dank! Inmiddels ligt de rode loper weer opgerold in de kast. Maar onze deuren blijven wagenwijd open om je te verwelkomen en samen met ons op te trekken bij al je marketing en communicatieprojecten.