Home / Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie

Vind de juiste m/v’s

Wat is arbeidsmarktcommunicatie? Op het eerste oog een overzichtelijk vakgebied waarbij het draait om de werving van kandidaten voor een openstaande vacature. Vaak is dit voor opdrachtgevers van Krb. aanleiding voor een eerste kennismaking. Er neemt een medewerker afscheid en via onder meer personeelsadvertenties zoekt men een geschikte opvolger. Het liefst een beetje snel!

Vanzelfsprekend kunnen de creatieven van Krb. snel en effectief een opvallende wervingsadvertentie ontwerpen en invullen met een duidelijk beeld en pakkende vacaturetekst. Nog liever echter zien we arbeidsmarktcommunicatie als onderdeel van de organisatie- en communicatiestrategie. En kiezen we voor een lange-termijnaanpak die collega’s en potentiële medewerkers bindt aan de organisatie.

Hoe we dat doen? Met een strategisch plan waarin uw identiteit en imago als werkgever beschreven worden. Vervolgens brengen we uw doelgroep(en) voor werving in kaart en onderzoeken de media en middelen die effectief zijn bij het benaderen van potentiële sollicitanten. Om daarna met onze creatieven een aanstekelijk communicatieconcept uit te werken én uit te voeren.

Uw voordeel?

Krb. heeft veel ervaring in arbeidsmarktcommunicatie en weet de weg te vinden in de vele kanalen die beschikbaar zijn om úw kandidaat te vinden en te bereiken.

Vrijblijvend een uur sparren over uw arbeidsmarktcommunicatie? Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.