Home / Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm: uw verhaal in beeld

Iedere organisatie heeft een verhaal dat het waard is om te vertellen. Dit kan in woorden, maar óók in beelden. Bijvoorbeeld met een professionele bedrijfsfilm, een videoproductie die de kijker vertelt wie u bent en waar u voor staat. Een bedrijfsvideo geeft een kijkje achter de schermen en brengt de kernwaarden en cultuur van uw organisatie tot leven. Een succesvolle bedrijfsfilm laat nadrukkelijk uw authentieke karakter zien.

De toepassingsmogelijkheden van uw bedrijfsfilm zijn legio: als ‘first impression’ op uw website, start van een persoonlijk gesprek, visuele kennismaking op een beurs of rode draad in een online marketingcampagne. Een goede bedrijfsfilm leent zich om in diverse lengtes te maken, van korte clip voor social media tot film met documentairekarakter.

Uw voordeel?

Een bedrijfsvideo produceren is één, ‘m verspreiden minstens zo belangrijk. Krb. heeft alle disciplines in huis om uw film te produceren, van script en productie tot online of offline publicatie. Via (online) marketingcampagnes kunnen we uw video ook actief promoten binnen een geselecteerde doelgroep.

Eens sparren over uw corporate story en de mogelijkheden om deze te visualiseren in een bedrijfsfilm? Bel Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag), Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.