krb.
actueel

Business as Mission; het BAM-scan-traject

Onderzoek de sociale en maatschappelijke mogelijkheden van je bedrijf

Het bedrijfsleven wordt weleens de motor van de samenleving genoemd. Het geld dat gegenereerd wordt, is de smeerolie waardoor de radartjes kunnen draaien. Deze economische rol is zeer belangrijk, maar het bedrijfsleven heeft natuurlijk veel meer te bieden, juist ook op sociaal en maatschappelijk vlak. Om dit te inventariseren en waar mogelijk te optimaliseren, biedt Krb. haar klanten een traject aan: het BAM-scan-traject, gebaseerd op het gedachtegoed van Business as Mission (BAM).

lees meer »

Herkansing workshop PR

Heeft u de vorige workshop gemist? Grijp dan alsnog je kans! Wegens grote belangstelling geeft Krb opnieuw een workshop PR. Reserveer snel want er zijn maximaal 15 plaatsen.

lees meer »

Eigentijdse Ergotherapie

Ergotherapie Praktijk Veluwe bestaat sinds 2007 en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grotere praktijken voor ergotherapie in de regio. Nu de praktijk ruim tien jaar bestaat, is de tijd rijp om de folders en website van het eerste uur te vernieuwen.

lees meer »

Wat u moet weten over de privacywet 2018

Het is nog nét 2017 maar voor je het weet, is het 25 mei 2018. Dat is de datum waarop u als bedrijf het verwerken van persoonsgegevens op orde moet hebben. Vanaf dat moment gelden overal in de Europese Unie dezelfde regels. Overtreding daarvan kan u op forse boetes komen te staan! De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zorgt voor een uitbreiding van privacyrechten en geeft bedrijven meer verantwoordelijkheid daarvoor. Eén van de belangrijkste pijlers van de nieuwe wetgeving is de verplichting om de persoon waarvan gegevens vastgelegd worden, bij vastlegging te informeren (bijvoorbeeld via een privacyverklaring op de website) over:

lees meer »

Marketing op rolletjes

Het verplaatsen van winkelwagens, ziekenhuisbedden en rolcontainers is een tijdrovende, lastige en vaak ook ergonomisch onverantwoorde klus. Movexx International B.V. vertaalt deze uitdaging naar een creatieve oplossing: compacte elektrotrekkers die alles wat wielen heeft, in beweging kunnen brengen. Movexx vroeg Krb te adviseren en te assisteren bij het ontwikkelen van een strategisch marketingplan. Samen met de verantwoordelijke uit het bedrijf namen we de bedrijfstak, de afnemers en de concurrentie onder de loep om te komen tot een stevige strategie voor 2018.

lees meer »

TU/e Uitgelicht

Een van de hoogtepunten dit jaar was voor Krb. het winnen van de pitch van de Wervingsdagen van Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Het comité Wervingsdagen zet jaarlijks een groot carrière-evenement neer, waarvoor Krb. het winnende concept heeft uitgewerkt. We ontwikkelden een campagne waarin – hoe kan het ook anders – lampen de hoofdrol spelen. De overstijgende slogan ‘Light up your future’ hebben we tekstueel en visueel omgewerkt per evenement en toegepast op tal van uitingen. We laten zien hoe een doordacht concept bijdraagt aan effectieve communicatie, waarbij hoofduitingen en sub-uitingen elkaar versterken door eenheid in verscheidenheid.

lees meer »

“Je eigen nieuws verwaarloos je vaak”

Tientallen mensen kwamen afgelopen week naar Krb. communicatie in Barneveld voor het uitwisselen van ervaringen en opdoen van kennis over PR. Krb-adviseurs Annette Schuiteman en Henrica de Vries inspireerden de deelnemers met spraakmakende voorbeelden en praktische tips.

lees meer »

Save the date! Workshop PR

Vraagt u zich wel eens af hoe u uw naamsbekendheid kunt vergroten? En hoe u meer mensen aan uw bedrijf of organisatie kunt verbinden? Een effectieve PR-strategie is daarvoor onmisbaar.

PR staat voor public relations, oftewel het onderhouden van relaties tussen uw bedrijf en het publiek. Ongemerkt werkt u daar elke dag aan. Bij het plaatsen van een bericht op de website, het versturen van een tweet, het verzenden van een relatienieuwsbrief of bijvoorbeeld door aanwezig te zijn op een evenement.

lees meer »

krb. in het nieuws

Ondernemers helpen hun visie verder te ontwikkelen én naar buiten te brengen. Dat is wat Krb drijft. Afgelopen week konden we onze aanpak uit de doeken doen in de Barneveldse Krant (PDF).

Barneveld Amersfoortsestraat 18, 3772 CJ
Kees Vlot (06) 1371 8861
Houten Papiermolen 30, 3994 DK
Jurjen Procee (06) 5096 5705
Den Haag Lulofsstraat 55, 2521 AL
Daniël Ros (06) 2279 2907
telefoon (0342) 40 34 90
e-mail info@krbcommunicatie.nl
kvk 08129301
leveringsvoorwaarden | privacy