krb.
actueel

Herkansing workshop PR

Heeft u de vorige workshop gemist? Grijp dan alsnog je kans! Wegens grote belangstelling geeft Krb opnieuw een workshop PR. Reserveer snel want er zijn maximaal 15 plaatsen.

lees meer »

Eigentijdse Ergotherapie

Ergotherapie Praktijk Veluwe bestaat sinds 2007 en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grotere praktijken voor ergotherapie in de regio. Nu de praktijk ruim tien jaar bestaat, is de tijd rijp om de folders en website van het eerste uur te vernieuwen.

lees meer »

Wat u moet weten over de privacywet 2018

Het is nog nét 2017 maar voor je het weet, is het 25 mei 2018. Dat is de datum waarop u als bedrijf het verwerken van persoonsgegevens op orde moet hebben. Vanaf dat moment gelden overal in de Europese Unie dezelfde regels. Overtreding daarvan kan u op forse boetes komen te staan! De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zorgt voor een uitbreiding van privacyrechten en geeft bedrijven meer verantwoordelijkheid daarvoor. Eén van de belangrijkste pijlers van de nieuwe wetgeving is de verplichting om de persoon waarvan gegevens vastgelegd worden, bij vastlegging te informeren (bijvoorbeeld via een privacyverklaring op de website) over:

lees meer »

Marketing op rolletjes

Het verplaatsen van winkelwagens, ziekenhuisbedden en rolcontainers is een tijdrovende, lastige en vaak ook ergonomisch onverantwoorde klus. Movexx International B.V. vertaalt deze uitdaging naar een creatieve oplossing: compacte elektrotrekkers die alles wat wielen heeft, in beweging kunnen brengen. Movexx vroeg Krb te adviseren en te assisteren bij het ontwikkelen van een strategisch marketingplan. Samen met de verantwoordelijke uit het bedrijf namen we de bedrijfstak, de afnemers en de concurrentie onder de loep om te komen tot een stevige strategie voor 2018.

lees meer »

TU/e Uitgelicht

Een van de hoogtepunten dit jaar was voor Krb. het winnen van de pitch van de Wervingsdagen van Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Het comité Wervingsdagen zet jaarlijks een groot carrière-evenement neer, waarvoor Krb. het winnende concept heeft uitgewerkt. We ontwikkelden een campagne waarin – hoe kan het ook anders – lampen de hoofdrol spelen. De overstijgende slogan ‘Light up your future’ hebben we tekstueel en visueel omgewerkt per evenement en toegepast op tal van uitingen. We laten zien hoe een doordacht concept bijdraagt aan effectieve communicatie, waarbij hoofduitingen en sub-uitingen elkaar versterken door eenheid in verscheidenheid.

lees meer »

“Je eigen nieuws verwaarloos je vaak”

Tientallen mensen kwamen afgelopen week naar Krb. communicatie in Barneveld voor het uitwisselen van ervaringen en opdoen van kennis over PR. Krb-adviseurs Annette Schuiteman en Henrica de Vries inspireerden de deelnemers met spraakmakende voorbeelden en praktische tips. Centraal stond de vraag wat nu eigenlijk nieuws is en hoe je zelf als bedrijf of organisatie in het nieuws kunt komen. De adviseurs gingen in op het verschil tussen adverteren en free publicity – die niet altijd gratis is. Verder werd ingezoomd op het schrijven en versturen van een effectief persbericht. “Heel erg waardevol”, vertelt Jan van de Ruitenbeek van incassobureau IM Nederland. Naast de interactie heb ik een paar goede tips gekregen waar ik wel wat mee kan in de praktijk.”

“Wat ik heel fijn vond, is dat eerst de context is geschetst, met vragen zoals: ‘Wat is je doel? Wat wil je bereiken? Hoe ga je het aanpakken?'” zegt deelnemer Marja Maassen-van den Brink van HR-bureau SZamen. “In het tweede deel van de sessie zijn daar ook concrete actiepunten aan gekoppeld.” Piet van der Sluys is blij met de praktische tools die hij heeft meegekregen voor de PR van zijn nieuw gestarte bedrijf Novilla, voor het styleren en fotograferen van interieurs. “Heel zinvol, hier kunnen we wat mee.” Dat beaamt Kees Geelen, directeur van de Bedrijfsartsengroep. “Wat ik heel leuk vond vandaag is om de focus te krijgen op hoe je dit nu doet. Even goed de aandacht voor je eigen marketing , je eigen nieuws, je eigen bericht. Want dat verwaarlozen we vaak.”

Barneveld Amersfoortsestraat 18, 3772 CJ
Kees Vlot (06) 1371 8861
Houten Papiermolen 30, 3994 DK
Jurjen Procee (06) 5096 5705
algemeen (0342) 40 34 90
info@krbcommunicatie.nl
kvk 08129301
iban NL94ABNA0510525970
btw NL8137.66.795.B01
leveringsvoorwaarden
privacy