krb.
Business as Mission; het BAM-scan-traject
Onderzoek de sociale en maatschappelijke mogelijkheden van je bedrijf

Het bedrijfsleven wordt weleens de motor van de samenleving genoemd. Het geld dat gegenereerd wordt, is de smeerolie waardoor de radartjes kunnen draaien. Deze economische rol is zeer belangrijk, maar het bedrijfsleven heeft natuurlijk veel meer te bieden, juist ook op sociaal en maatschappelijk vlak. Om dit te inventariseren en waar mogelijk te optimaliseren, biedt Krb. haar klanten een traject aan: het BAM-scan-traject, gebaseerd op het gedachtegoed van Business as Mission (BAM).


BAM kun je kortweg duiden als ondernemen vanuit een theologische en sociale visie. Business as Mission is een internationaal groeiende beweging. Gea Gort, Krb. partner in Rotterdam, onderzocht het fenomeen en schreef er boeken over. Ze heeft daarnaast ervaring op het gebied van communicatie, marketing en media. Ze ziet dan ook marketingkansen voor bedrijven die intrinsiek gemotiveerd zijn om bij te dragen aan de samenleving, en zingeving een plek willen geven. Met leidinggevenden van bedrijven en organisaties wil zij de mogelijkheden onderzoeken middels een BAM-scan-traject.


Het traject

Het gaat om drie gesprekken van circa 1,5 uur. Tijdens die gesprekken bespreken we je levensmissie (je fire in your belly), je bedrijf- of werksituatie (de mogelijkheden en uitdagingen) en overige omgevingsfactoren. Vanuit die gesprekken krijg je feedback en advies. Daarna besluit je of je een vervolgtraject wilt.


Wat kun je van Gea verwachten?

– Snel kernzaken boven water halen en verwoorden – vanuit journalistieke en research ervaring.
– Deuren openen qua netwerk en denkkader – wegens nationaal en internationaal BAM-netwerk en kennis.
– Marketing advisering – als mediakenner, verhalenverteller, professionele creatieveling.


Wat kost het je?

– Tijd:  3x 2 uur. Plus ongeveer 3x 1 uur aan voorbereiding
– Financieel:  Reiskostenvergoeding (40 ct/km) en een paar cappuccino’s. Daarnaast bepaal jij aan het eind van het traject hoeveel het je waard is geweest: € 300, € 750 of iets daartussen in.


Wat levert het op?

Dit traject gaat je inzicht geven, bekrachtigen en bemoedigen. Afhankelijk van je situatie, zul je uitgedaagd worden om stappen te zetten, of juist de stilte te zoeken. Gea heeft geen ‘doel’ voor ogen, behalve een stukje met je oplopen om samen BAM-mogelijkheden te verkennen, al luisterend naar je hart en omstandigheden.


Wanneer, waar en hoe?

Wanneer:
Liefst over een periode van 6 weken tot twee maanden, zodat de gesprekken om de twee weken plaats kunnen vinden. Het kan vroeg in de ochtend of op een avond.

Waar:
Op een neutrale plaats waar je niet gestoord wordt. Bijvoorbeeld een Valkhotel of een sfeervol, rustig koffietentje. De eerste of tweede keer zullen we ook je werkomgeving bezoeken.

Hoe:
Als voorbereiding krijg je een week voor de drie afspraken een aantal vragen opgestuurd. Het verzoek is om je antwoorden minimaal een dag voor de afspraak terug te mailen. Als je geen schrijver, maar een prater bent, kun je Gea ook bellen.

Interesse? Mail je vragen of vraag om een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Mobiel 06 282 133 73, e-mail ggort@krbcommunicatie.nl

Barneveld Amersfoortsestraat 18, 3772 CJ
Kees Vlot (06) 1371 8861
Houten Papiermolen 30, 3994 DK
Jurjen Procee (06) 5096 5705
Den Haag Lulofsstraat 55, 2521 AL
Daniël Ros (06) 2279 2907
telefoon (0342) 40 34 90
e-mail info@krbcommunicatie.nl
kvk 08129301
leveringsvoorwaarden | privacy