Home / Boektrailer

Boektrailer

Boektrailer: geef uw boek een boost

Iedere dag komen er zo’n 55 nieuwe Nederlandstalige boeken op de markt, op jaarbasis zijn dit meer dan 20.000 nieuwe titels! Fictie, non-fictie, jeugdboeken en kinderboeken, boekwinkels en webshops krijgen enorm veel nieuwe uitgaves aangeboden. Om in dit enorme aanbod uw boek in beeld te brengen, is meer nodig dan een persbericht of reeks signeersessies. In de boekenmarkt van nu is online promotie een uitgelezen kans om grote lezersgroepen te informeren. Een boektrailer komt daarbij goed van pas.

In zo’n boektrailer vertelt de auteur wat lezers mogen verwachten als ze het boek kopen. Hij of zij vertelt over de inhoud, maar ook over de achtergrond ervan. De invulling van iedere boektrailer is uniek, net als het boek zelf. Een boektrailer is te plaatsen op websites en in webshops en te verspreiden via social media. Door de trailer op bijvoorbeeld Facebook en Instagram te promoten, bereikt deze een vooraf nauwkeurig geselecteerde doelgroep geïnteresseerden.

Uw voordeel?

Krb. heeft alle disciplines in huis om informatieve én inspirerende boektrailers te maken. Omdat boekproductie en -promotie een onderdeel is van onze werkzaamheden, kennen we de boekenmarkt van binnenuit. Via online marktingspecialisten brengen we uw boek(trailer) in beeld bij een geïnteresseerde doelgroep.

U wilt de lancering van uw boek een boost geven? Bel Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag), Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.