Home / Branded talkshow

Branded talkshow

Branded talkshow: let’s talk about your business

Een talkshow inzetten als marketinginstrument? Steeds meer organisaties nemen de regie in eigen handen en produceren een ‘branded talkshow’. Een journalistieke uitzending met een tafelgesprek aangevuld met productvideo’s, video testimonials of wervingsvideo’s. Centraal in de uitzending staan de tafelgasten, een mix van deskundigen, relaties en eigen medewerkers die één of meer topics bespreken.

Snelle oneliners, glimmende beelden, kijkers zijn weinig geïnteresseerd in video’s met een hoog reclamegehalte. Zij zoeken juist human interest, authentieke verhalen van mensen met eerlijke en herkenbare ervaringen. Precies daar ligt de kracht van Krb., we ontdekken deze verhalen en vertellen ze in woorden en beelden. Zo zet u uw bedrijf, product, dienst, missie of event op de kaart.

Uw voordeel?

Krb. heeft alle disciplines in huis om branded talkshows te maken: van journalistieke staf tot videoproductiefaciliteiten. Onze specialisten op het gebied van (online) communicatie zorgen ervoor dat de uitzending ook daadwerkelijk uw doelgroep bereikt.

Een branded talkshow in uw marketing-mix? Bel Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag), Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.