Home / Branding: brand management, corporate branding of merkontwikkeling

Branding: brand management, corporate branding of merkontwikkeling

Merken die mensen raken

Brand management, corporate branding of merkontwikkeling: het zijn allemaal vormen van marketing die gericht zijn op uw merk. Door de merknaam van uw bedrijf, stichting, product of dienst goed te laden, krijgt dit een belangrijke meerwaarde voor de organisatie. Sterker nog, het is een krachtig wapen om doelstellingen te bereiken. Krb. is ervaren in zowel het creëren van merkbeelden als het laden ervan met kernwaarden.

Branding gaat veel verder dan het plaatsen van een logo op zoveel mogelijk communicatie-uitingen. Het is de optelsom van alle acties en activiteiten die u inzet om een plek te verwerven in het hart en het hoofd van uw doelgroep. Het zorgt ervoor dat mensen een voorkeur krijgen voor uw bedrijf, stichting, product of dienst boven uw concurrent. Omdat uw merk betekenis krijgt in hun leven.

De ontwikkeling van een merk volgt op hoofdlijnen drie stappen: identiteit, conceptontwikkeling en beleving. Identiteit bepalen we via sessies met u, uw medewerkers en uw klanten. De uitkomsten daarvan vertalen we in een creatief concept, een combinatie van teksten en beelden die uw doelgroep raken. Dit concept voeren we door op alle plaatsen waar de doelgroep in aanraking komt met u en uw uitingen.

Uw voordeel?

Krb. is niet alleen ervaren in het ontwikkelen van merken, we hebben ook alle kennis, creativiteit en uitvoerend vermogen in huis om daadwerkelijk te werken aan de toekomst van uw merk en uw organisatie. Tegen aantoonbaar lagere kosten dan Randstedelijke adviesbureaus.

Vrijblijvend een uur sparren over branding en merkbeleid? Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.