Home / Business coaching

Business coaching

Een secondant die vraagt en luistert

Iedere ondernemer herkent het: het gevoel er alleen voor te staan, ondanks alle medewerkers die enthousiast meebouwen aan het bedrijf. Uiteindelijk is er maar één die knopen doorhakt en beslissingen neemt: u. U bent immers DGA. Gelukkig is er een oplossing voor het ‘alleen gevoel’ en dat heet business coaching.

Business coaching van Krb. betekent dat er iedere maand of ieder kwartaal een coach en mentor meekijkt in het bedrijf. Deze treedt op als klankbord tegen wie alles gezegd kan en mag worden. De coach is ook een vraagbaak die vanuit zijn eigen ondernemerservaring kennis deelt. Waarom zelf dagen piekeren over een oplossing als iemand anders al vaker met uw bijltje heeft gehakt? De business coach van Krb. is ook nadrukkelijk een ‘waakhond’ die proactief kansen opspoort en problemen signaleert.

Het mooie van business coaching op lange termijn is dat er een vertrouwensrelatie ontstaat tussen ondernemer en coach. Dat biedt wederzijds ruimte om spiegels voor te houden, maar ook om nieuwe ideeën te lanceren en andere invalshoeken te bespreken. Ondernemer en coach hoeven het niet met elkaar eens te zijn, zolang beide het belang maar in het oog houden: groei van de onderneming én de ondernemer.

Uw voordeel?

Een andere kijk! Krb. heeft als communicatiespecialist een andere inbreng dan bijvoorbeeld accountants en bedrijfskundigen. Onze aanpak begint met vragen en luisteren, pas dan komt onze rol als secondant die adviseert en luistert.

Gewoon eens sparren over business coaching? Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.