Home / Communicatieadvies

Communicatieadvies

De juiste boodschap bij de juiste doelgroep

Communicatie luistert nauw in een wereld waarin boodschappen zich in een split second wereldwijd verspreiden. En dat is niet zonder risico: een enthousiast gecommuniceerde uiting kan door de ontvangers anders worden gelezen dan de afzender bedoelde. Met alle gevolgen van dien. Daarom is het verstandig communicatie een hoge prioriteit te geven in uw organisatie en ervaren adviseurs te betrekken bij de uitvoering. En niet alleen om risico’s te vermijden, maar juist om kansen te creëren!

Adviseurs van Krb. zorgen er met gedegen en creatief communicatieadvies voor dat uw berichten op het juiste moment de juiste doelgroep bereiken. Zonder verlies aan tijd, kosten en impact. Onze communicatieprofessionals ondersteunen uw bedrijf, stichting of instelling op alle facetten van het communicatievlak. Van snel advies bij een actueel vraagstuk tot planning en uitvoering van communicatieacties. Campagnes die aanzetten tot actie: klikken, kopen, doneren of bewust worden!

Adviseurs van Krb. hebben opgeteld een brede ervaring in meer dan 80 verschillende branches en sectoren. Grote kans dat ze ook met uw doelgroep(en) bekend zijn. Door hun expertise is een lang inwerktraject niet nodig, vaak kunnen ze snel aan de slag en laten de eerste resultaten niet lang op zich wachten. Ook belangrijk: de communicatieadviseur van Krb. is onderdeel van een breed team dat ook tot uw beschikking is!

Uw voordeel?

Communicatie is een vak. In veel organisaties is het een discipline die verspreid wordt over veel medewerkers. Dit kost – vaak onzichtbaar! – handenvol tijd en geld en geeft bovendien zelden het optimale resultaat. Met professioneel communicatieadvies van Krb. behaalt u wel de gewenste resultaten en bouwt u vanaf het eerste moment aan imago en identiteit.

Vrijblijvend een uur sparren over de rol van communicatieadvies? Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.