Home / Communicatiebureau Houten

Communicatiebureau Houten

Hét communicatiebureau voor ondernemers in Houten

Krb. communicatie is hét fullservice communicatiebureau voor organisaties in Houten. Vanuit onze vestiging in Barneveld ondersteunen we bedrijven en instellingen met online en offline reclame, public relations en fondswerving. We kennen de regio, weten wat er speelt en zijn letterlijk in de buurt om even te sparren of een project door te spreken. Persoonlijk contact dat de basis is voor een relatie met resultaat.

Referenties in Houten
Krb. communicatie is onder meer actief voor:

Valuen | Ontwikkeling profileringscampagne
ArboVisser | Ontwikkeling profileringscampagne
Gezinshuis de Grote Geer | Fondsenwervingscampagne

Zelf doen of samen doen?

Even zelf een advertentie opzetten, een rollup banner bestellen of een ‘gratis’ sjabloonwebsite optuigen. Het kan, maar is het verstandig? Wij van Krb. communicatie denken van niet. De huidige tijd vraagt om doordachte en doelgerichte communicatie. Krb. ondersteunt u met een solide strategisch communicatieplan en creatieve vertaling van uw boodschap. Ons team creëert een concept, maakt een ontwerpstijl en brengt alle uitingen in één onderscheidende en herkenbare lijn. Logo, huisstijl, advertenties, website, brochures, magazines, mailings en social media content: alles heeft een uniforme stijl. Uw stijl.

Uurtje inspirerend sparren bij u in Houten? Bel Kees Vlot (06 1371 8861) van Krb. communicatie in Barneveld. We hebben ook vestigingen in Den Haag en Dordrecht en zijn actief voor lokale, regionale, landelijke én internationale klanten. Van eenmanszaak tot mkb en grootbedrijf.