Home / Corporate identity

Corporate identity

Uw aanstekelijke gezicht naar buiten

Wat wij in Nederland ‘huisstijl’ noemen, heet in het Engelse taalgebied corporate identity en dit begrip gaat veel verder dan toepassing van het logo alleen. Het is de optelsom van visuele uitstraling, invulling van communicatie én gedrag van de organisatie en haar medewerkers. Alle uitingen (ook die van mensen bij persoonlijk contact) vormen samen hét visitekaartje van uw bedrijf. Krb. helpt organisaties bij het invullen van hun corporate identity.

De basis voor corporate identity is de visuele uitstraling, de presentatie op briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, website, powerpoint templates, e-mails, bedrijfskleding etc. Krb. kan deze huisstijl ontwikkelen, vastleggen in een huisstijlhandboek en bewaken. Onze art director en vormgevers komen met creatieve voorstellen voor zowel logo als toepassing daarvan.

Ook bij de invulling van andere communicatie-uitingen is Krb. uw partner. Of het nu gaat om een direct-mail, social media acties of bijvoorbeeld de productie van papieren en online nieuwsbrieven en bedrijfsbladen, wij vertalen uw identiteit in teksten en beelden. Door inzet van interne communicatie kunnen we het gedrag van medewerkers beïnvloeden en zo ook een bijdrage leveren aan de corporate identity.

Uw voordeel?

Krb. heeft alle disciplines van communicatie in huis die belangrijk zijn voor uw corporate identity. Dat werkt voor u wel zo effeiciënt (tijd!) en bespaart bovendien op kosten. En door op lange termijn samen te werken, krijgt u werkelijk een uniforme en aanstekelijke uitstraling naar buiten!

Vrijblijvend een uur sparren over corporate identity? Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.