Diensten.

Weet je hoe aanstekelijk passie is voor jouw bedrijf, organisatie of dienst? Wij wel! Jouw enthousiasme is onze inspiratie voor een onweerstaanbare communicatie- en marketingstrategie. Die we zichtbaar maken in media, content en campagnes. Zodat jouw merk nog meer succesvolle, renderende (klant)relaties krijgt. Daar genieten we allemaal van.
KRB spreekkamer

Branding

Meesterlijk merk ontwerpen

Hoe positioneer jij jouw bedrijf en/of product in de markt? Daar kunnen wij jou mee helpen! Samen onderzoeken we waar jouw sterke punten liggen en hoe deze aansluiten bij de vraag in de markt, om jouw merk vervolgens doeltreffend te profileren, onder andere door het ontwikkelen van een naam en huisstijl.

Corporate identity

Naamgeving

Positionering

Golden Circle

Propositie

Doeltreffende beelden

Profilering

SWOT-analyse

Websites

Media die feilloos presteren
Is jouw bedrijf online vindbaar? Dit begint allemaal bij het ontwikkelen van een eigen website. Of je op zoek bent naar een e-commerce of juist eenvoudige website, wij staan voor je klaar. Er wordt een mooi ontwerp gemaakt, passend bij jouw huisstijl. Daarnaast wordt de website volledig SEO en PageSpeed geoptimaliseerd, om gebruiksvriendelijkheid te garanderen.

E-commerce

SEO

UX-ontwerp

PageSpeed optimalisatie

Integraties

Eindeloze mogelijkheden

WordPress

Eenvoud en gemak

KRB spreekkamer

Content

Maak je merk bekend

Waar offline content al jaren van belang is voor jouw bedrijf, is online content nu belangrijker dan ooit. Krachtige teksten, grafisch vormgeving en videobeelden die viral gaan: het is wat jouw merk zichtbaar maakt. Weet je niet waar te beginnen? Wij ondersteunen jou in het ontwikkelen én uitvoeren van een contentstrategie in lijn met jouw positionering in de markt.

Contentstrategie

Bedrijfsfilm

Testimonials

Drukwerk

Grafische vormgeving

Recruitment video

Middelen-mix

Online en offline

iphone_Google en Meta

Online

Succes met Google en Socials
Wat doe jij als je iets te weten wilt komen? Inderdaad, even Googlen en je hebt het antwoord binnen no-time. Niet alleen Google functioneert meer als zoekmachine, maar ook social media platforms worden hier al voor ingezet. Vanwege de snelle ontwikkelingen van deze online platforms, kan merkbekendheid creëren een uitdaging zijn: wij helpen je.

Online marketing

Social media

SEO

Zoekwoordonderzoek

Slimme targeting

Optimalisatie

Meetbare resultaten

Duidelijke KPI’s

Campagnes

Slimme mix van media voor resultaat
Kan ik het beste gebruikmaken van social media, Google of magazines? En welke boodschap moet ik dan communiceren? Hiervoor kunnen wij je van communicatie advies voorzien. We ontwikkelen een strategie met daarin een mix van middelen, een krachtige boodschap en bijpassend beeldmateriaal, om zo jouw verhaal op de juiste manier te delen.

Communicatie advies

Strategie

Conceptontwikkeling

Grafische vormgeving

Online en offline

Herkenbare middelen

Krachtige boodschap

Crossmedia storytelling

Sales & Marketing

De kunst van klantloyaliteit
Marketing heeft haar basis in de strategische keuzes in jouw bedrijf. KRB heeft expertise in huis in sales en strategie. Graag ondersteunen wij jou met (sales) trainingen en strategisch managementadvies. Je kunt ons zien als externe partner om mee te sparren.

Strategie

Marketingadvies

Trainingen

Strategisch managementadvies

Sales traject

Marketing funnel

Sales pipeline

Meetbare resultaten