Dit zijn wij.

KRB Myrthe de Koning

Myrthe de Koning

Multimedia designer

Myrthe gaat voor 100% bij alles wat ze doet, of het nu het ontwerpen van websites is of het trainen voor een Ironman. Nieuwe uitdagingen gaat ze niet uit de weg: ze verbreedt haar paden op het gebied van website, video en animatie. Kortom, Myrthe brengt niet alleen creativiteit maar ook een lading energie naar elk project!

Linkedin_icon
KRB Kees Vlot
KRB Kees Vlot

Kees Vlot

Adviseur Marketing & Communicatie, directeur

Kees heeft altijd tijd voor een gesprek: is het niet om zijn collega’s te coachen, dan is het wel om elke klant persoonlijk te leren kennen. En als je aan Kees vraagt ‘wanneer gaan we starten?’, dan weet je zeker dat zijn antwoord zal zijn ‘vandaag’. Deze verbinding en actiegerichtheid in de identiteit van Kees, zijn zichtbaar door de gehele organisatie.

Linkedin_icon

Strategisch
Creatief
Inspirerend
Visionair
No-nonsense
Hands-on

Ben jij onze nieuwe online marketing specialist?

Online Marketing Specialist

Fulltime | Den Haag

Ben jij een online marketing specialist met trend-radars, dan rolt ons team de rode loper voor je uit. Kom met jouw digitale skills onze opdrachtgevers (lokale én landelijke merken) nóg blijer maken. Wat je moet doen om deze functie in hartje Den Haag te bemachtigen, lees je hier.
KRB Rein Karel
KRB Rein Karel

Rein Karel

Adviseur Marketing & Communicatie

Rein houdt het hoofd koel zelfs onder de hoogste druk. Met die eigenschap gooit hij hoge ogen op de golfbaan. Tel daar zijn afgeronde studie Small Business en Retailmanagement aan de Haagse Hogeschool bij op. Met social media als specialisatie, is Rein een échte aanwinst in ons team.
Linkedin_icon
Shanna Ceelen
Shanna Ceelen

Shanna Ceelen

Adviseur Marketing & Communicatie

Zeg je Shanna, dan zeg je scoren. Allereerst in haar functie als adviseur marketing & communicatie. Is ze niet aan het werk, dan staat ze op het volleybalveld. Fanatiek als ze is, heeft ze haar Bsc Bedrijfskunde en Msc Marketing in the pocket. Met haar creativiteit en strategische kunde, zijn we heel blij met haar in ons team.
Linkedin_icon
KRB Anoeska Korpadi
KRB Anoeska Korpadi

Anoeska Korpadi

Grafisch ontwerper

Anoeska is een echte enthousiasteling, aan positiviteit niks te kort. In haar rol als grafisch ontwerpster vindt ze het heerlijk om met creatieve concepten bezig te zijn. Ook hierbuiten is ze een echt bezig bijtje: verre reizen en stedentrips, lekker eten en borrelen, voetbal kijken, duiken… niks is Anoeska te gek. En dát maakt het werken met Anoeska zo leuk.

.

Linkedin_icon
Corne Huijzer
Corne Huijzer

Corné Huijzer

Accountmanager

Met zijn oprechte belangstelling voor mensen, is Corné relatie-beheerder pur sang. Na zijn studie Communicatie op de Christelijke Hogeschool deed hij ervaring op in de non-profitsector. Het is juist de commerciële kant van KRB die hem nu trekt om zijn carrière mee te verrijken. Kennismaken met KRB? Dan verwelkomt Corné je graag met een heerlijke kop koffie!
Linkedin_icon
Anne de Koning
Anne de Koning

Anne de Koning

Social media manager

Anne is sociaal, creatief en ondernemend. Met het diploma voor Mediamanagement en marketing reeds op zak, studeert ze vrolijk verder op de HAN in Nijmegen, Commerciële Economie. Met haar expertise in social media zet ze haar professionele vaardigheden in om bedrijven te zien groeien. En als ze niet aan het werken of studeren is, dan vind je haar ergens in het buitenland, op reis.

Linkedin_icon

Flexibel
Relatiegericht
Pragmatisch
Integer
Verbindend
Warm

Ben jij onze nieuwe webdeveloper?

Web front-end developer

Fulltime | Barneveld

Ben jij een getalenteerde web front-end developer, dan is ons team laaiend enthousiast om je te ontmoeten. Bouw met jouw programmeer-skills mee aan mooie, lokale én landelijke merken. Alles over deze uitdaging in het bruisende Barneveld, lees je hier.