Home / Donateurswerving

Donateurswerving

Donateurswerving: verbind, verbreed én vergroot uw achterban

Wat is uw goede doel? Armoedebestrijding, milieuverbetering, leefbaarheid in wijk en buurt of bewustwording? Nederland is een land vol gulle gevers die een betere wereld via donaties dichterbij brengen. De vraag voor charitatieve organisaties is echter: hoe werven we nieuwe donateurs die onze idealen en activiteiten financieel ondersteunen? Het antwoord: met strategische en creatieve donateurswerving.

Krb. heeft zijn sporen verdiend in de donateurswerving voor fondsenwervende instellingen. Stichtingen die weten dat de marketing van idealen een professionele aanpak vereist. Dit begint bij een scherpe positionering. In de ‘markt’ voor goede doelen is uitzonderlijk veel concurrentie en de tijd dat donateurs zich ‘automatisch’ aanmelden is voorbij. Daarom is een aanstekelijke en doelgerichte aanpak nodig die een nieuwe groep donateurs bereikt.

Krb. ondersteunt goede doelen op alle niveaus: van strategie tot creatie, van uitvoering tot evaluatie. We kennen de digitale middelen om geselecteerde doelgroepen te bereiken en hebben veel ervaring in de opzet en uitvoering van wervende campagnes. Online en offline. Daarnaast coachen en begeleiden we fondsenwervers, zodat zij in staat zijn aantoonbare resultaten te scoren. En valt er een gat vanwege ziekte, zwangerschap of vertrek? Dat kunt u bij ons terecht voor een goede interimoplossing.

Uw voordeel? Resultaten, geld- én tijdbesparing. Vanuit onze ervaring en expertise komen we direct to the point en helpen u donateurs te werken die uw missie omarmen.

Eerst eens sparren over donateurswerving? Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.