Home / E-commerce

E-commerce

Eén partner voor uw online verkoop

E-commerce is een breed begrip en wordt door de meeste ondernemers, stichtingen en instellingen gezien als het online verkopen van producten, diensten of idealen. Een webshop of webwinkel is daarvoor de basis, maar professionele organisaties bouwen steeds vaker online platformen die in feite complete bedrijven zijn. Organisaties die niet fysiek maar op internet gevestigd zijn.

Deze platforms verschillen sterk van doelgroep. Vaak zijn ze gericht op:

  • Business to business (B2B)
  • Business to consumer (B2C)
  • Consumer to consumer (C2C)
  • Fundraising

Krb. helpt ondernemende mensen met de opzet van hun e-commerce. Omdat het vaak nieuwe initiatieven zijn, doorlopen we met opdrachtgevers dezelfde stappen als bij de oprichting van een nieuw bedrijf of de lancering van een nieuw product. We bepalen samen de strategie, ontwikkelen een huisstijl en communicatiethema, maken een online (én offline) marketingplan en bouwen met gespecialiseerde partners de webshop of het online platform. Natuurlijk blijven we na lancering betrokken voor de invulling van online- en social mediacampagnes.

Uw voordeel?

Met Krb. heeft u één betrokken en inspirerende partner voor het volledig proces: van strategie tot marketingcommunicatieplan. Zijn die bepaalt, dan gaan we hands on aan de slag met creatieve, doelgroepgerichte acties, zowel online als via offline media.

Vrijblijvend een uur sparren over uw e-commerce plannen? Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.