Home / Over Krb.

Over Krb.

Eén aanspreekpunt voor alle media

Krb. is de optelsom van elf medewerkers met ieder een eigen specialisme. Samen ontzorgen wij klanten op de volle breedte van marketingcommunicatie. Van het plaatsen van de stip op de horizon tot het bereiken ervan aan de hand van doordachte campagnes. Een netwerk van redacteuren, seo-specialisten, fotografen, signmakers, videografen en webontwikkelaars heeft directe lijnen met Krb. Zo is ieder project snel, efficiënt en perfect in uw corporate stijl te realiseren. Juist dat maakt samenwerken met Krb. zo prettig: u belt uw vaste aanspreekpunt en het wordt geregeld. Tot in de finesses uitgevoerd, stipt op tijd geleverd.

Van bescheiden huisstijl tot multimediale reclamecampagne, bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). en we komen direct in actie.


Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Vanuit die gedachte werkt Krb. samen met opdrachtgevers uit allerlei sectoren in bedrijfsleven en non-profit. Vertrekpunt is meestal één of meer strategische sessies waarin positionering en propositie scherp in beeld komen. Waar staat de organisatie nu, waar wil ze naar toe en welke strategie in marketingcommunicatie past daarbij? Krb. hanteert het Business Model Canvas (BMC), de methode waarbij organisaties zichzelf onder het vergrootglas leggen, het huidige model kritisch tegen het licht houden en nieuwe ideeën genereren. Is de strategie vastgelegd, dan vindt de creatieve vertaalslag en visualisatie plaats. Vanuit een onderscheidend concept ontwikkelen de creatieven van Krb. opvallende communicatie-uitingen. Zowel offline als online. Het campagnemanagement? Dat kunt u volledig aan ons overlaten.

Uw communicatieproces staat niet stil

Organisaties kunnen geen moment zonder hun interne communicatieprofessional. Valt die uit, dan is het zaak snel een tijdelijke vervanger te vinden zodat het communicatieproces niet stilstaat. Krb. helpt en biedt ondersteuning, ook bij piekdrukte of een grootschalig project. Onze ervaren communicatieadviseurs zijn een vast aantal uren per week bij u ‘op de vloer’ en zeer flexibel inzetbaar. Vanwege hun uitgebreide ervaring is de inwerktijd meestal kort. Ze beschikken over een breed netwerk en geven lopende projecten direct een ‘boost’. Goed om te weten: onze communicatieadviseurs werken allemaal met de 5 C’s: communicatie- en marketingadvies, creatieve concepting, creatie, campagnemanagement en coaching. Ze schakelen moeiteloos over van strategie naar concrete uitvoering.

Snel een interim communicatiespecialist nodig? Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld).

Team