Home / Actueel / Gedroomde match: Ismaël en Krb. Haaglanden

Gedroomde match: Ismaël en Krb. Haaglanden

Vijf jaar geleden had Ismaël Hersisia (31) een droom. Ismael: ‘In een prestigieus kantoorpand met een gevel van glas, zat ik hoog bovenin in een grote werkkamer. Ik had een prachtig uitzicht vanachter mijn bureau, waarop een bordje stond met de tekst: Ismael Hersisia – communicatieadviseur. Had ik teveel films gekeken of was het een voorteken?’


Dream chaser

Hoe dan ook, hij besloot om van zijn droom een ambitie te maken en startte de studie Media, Entertainment & Management. Daarnaast ging hij aan de slag als zzp’er in fotografie en marketing. Inmiddels is de in Curaçao opgegroeide dream chaser aan het afstuderen en is het tijd voor the next step. Alsof toeval niet bestaat, ontmoette hij enige tijd geleden Kees Vlot en ontdekten zij een gezamenlijk verlangen: full service communicatiediensten aanbieden in omgeving Den Haag.

 

Nieuwe rol

De visie van Krb. communicatie resoneerde met die van Ismaël: samenwerken met opdrachtgevers op basis van relatie, communicatieprojecten benaderen vanuit een gezamenlijk doel voor de toekomst. Het resultaat? Ismaël gaat per 1 september aan de slag bij onze nieuwe vestiging, Krb Haaglanden. Zijn bestaande netwerk en klanten bedient hij voortaan vanuit zijn nieuwe rol als communicatieadviseur bij Krb communicatie.

Wil je Ismaël persoonlijk ontmoeten, kom dan naar ons openingsfeest van Krb Haaglanden * (uitnodiging volgt via onze website en social media) Wil je hem nu alvast feliciteren met zijn rol? Link met hem op LinkedIn of stuur hem een bericht op ihersisia@krbcommunicatie.nl.

Terug naar overzicht