Home / Google Ad Grants

Google Ad Grants

Goed doel beter zichtbaar

‘s Werelds meest gebruikte zoekmachine Google maakt werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het bedrijf biedt non-profitorganisaties advertentietegoeden tot $10.000 per maand om hun online zichtbaarheid te vergroten. De naam van dit programma is Ad Grants en Krb. heeft voor diverse organisaties zowel de aanvraag, inrichting als invulling geregeld.

Het Google Ad Grants programma is beschikbaar voor met name goede doelen. Om ervoor in aanmerking te komen moeten zij voldoen aan een reeks voorwaarden. De aanvraagprocedure is een vrij uitvoerig traject maar zeker de moeite waard, gezien de hoogte van het gratis advertentietegoed. Ook de inrichting van het Ad Grants advertentieprogramma (het account) vraagt specifieke kennis van zaken.

Krb. begeleidt organisaties bij de:
– Aanvraag van Ad Grants
– Inrichting van het account
– Planning en (creatieve) invulling van campagnes

Uw voordeel?

Om te beginnen: tijdwinst. Het proces rond aanvraag en inrichting van Ad Grants vergt de nodige specifieke kennis. Krb. heeft die in huis en kan hierin snel succesvol zijn. Daarnaast heeft Krb. alle strategische kennis en creativiteit in huis om het programma effectief in te zetten.

Meer weten? Bel Sander Kroon (0342 – 40 34 90). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.