Home / Google campagnes

Google campagnes

Nauwkeurig uw doelgroep bereiken met Google

SEO, SEA en Google Ads: de meeste ondernemers of communicatiemanagers hebben er wel wat kennis van. Of hebben weleens een campagne aangemaakt in het advertentieplatform van Google. Maar: het bleef bij die ene campagne. Of het bracht te weinig op. Weinig concrete aanmeldingen of leads vanwege een tekort aan kennis of tijd. Een gemiste kans, want via de advertentiemogelijkheden van Google is er een wereld te winnen. Als het kanaal goed wordt ingezet is dit hét platform bij uitstek om tegen lage kosten nieuwe klanten, studenten, leden of donateurs te werven. Maar ook: het genereren van extra omzet of extra exposure voor uw merk of organisatie.

De online-marketingspecialisten van Krb. kunnen Google campagnes volledig voor u inrichten en beheren, maar u ook op deelgebieden ondersteunen. Vertrekpunt is altijd een gesprek over uw communicatiestrategie en de rol van online marketing in het realiseren van uw doelen. Is helder waar u heen wilt, dan maken we een concreet plan van aanpak. Vaak komen daarin de volgende stappen aan de orde:

  1. Inrichten website landingpages: hier maken potentiële klanten en bezoekers kennis met uw bedrijf, product, dienst of missie.
  2. Inrichten zakelijk Google account
  3. Opzet en inzet Google Ads zoekwoordcampagnes (SEA)
  4. Opzet en inzet Google Display advertenties
  5. Opzet en inzet YouTube video commercials

Uw voordeel?

Met de Google-kennis én creativiteit van Krb. doet u zaken met één partij voor uw Google campagnes. Omdat ons bureau een zeer brede communicatie-expertise heeft, kunnen we online campagnes ook verbinden met point of sale uitingen en offline middelen. Ook belangrijk: Krb. is duidelijk, u weet vooraf exact waar u aan toe bent, ook financieel.


Gewoon eens sparren over uw volgende social media campagne?
Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2496 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.