Google Now! introductietraining

Ontdek de advertentiemogelijkheden van Google!

SEO, SEA en Google Ads: de meeste ondernemers of communicatiemanagers hebben er wel wat kennis van. Of hebben weleens een advertentie gemaakt in het advertentieplatform van Google. Maar: het bleef bij die ene actie. Een gemiste kans, want via de advertentiemogelijkheden van Google is er een wereld te winnen. Als het kanaal goed wordt ingezet is dit hét platform bij uitstek om tegen lage kosten nieuwe klanten, studenten, leden of donateurs te werven. Maar ook: het genereren van extra omzet of extra exposure voor uw merk of organisatie.

Om bedrijven, non-profit instellingen, stichtingen en verenigingen lean and mean bij te praten over de nieuwe en uitgebreide mogelijkheden van Google advertising houdt Krb. nieuwe Google Now! introductietrainingen. In een uur tijd (als het nodig is langer) praat onze specialist Sander Kroon u bij over het diverse pallet aan mogelijkheden die het platform van Google biedt. Uw investering bedraagt één uur ruimte in uw agenda.

In de introductietraining verkennen we met name de basisprincipes. Bent u al online marketeer en heeft u al (veel) ervaring met het inrichten van Google campagnes? Neem in dat geval contact met ons op om een expertsessie op maat in te plannen.

Kosten deelname: €95,00

Aanmelden
Klik op onderstaande button om u aan te melden. U kunt ook appen of bellen met uw contactpersoon bij Krb.

Aanmelden


Meer informatie
Bel of app Sander Kroon 0342 403 490, specialist online marketing.

Liever een persoonlijke, een-op-een presentatie op locatie of online?
Dat kan ook! Neem daarvoor contact op met Sander Kroon 0342 403 490, skroon@krbcommunicatie.nl.

Na de sessie heeft u voldoende inzicht in de verschillende mogelijkheden die het advertentieplatform van Google u biedt. Vanzelfsprekend kan Krb. u helpen bij het inrichten van uw account of eerste campagne. Zowel strategisch, organisatorisch als creatief! Voor diverse opdrachtgevers hebben we succesvolle online marketingcampagnes opgezet en uitgevoerd.


Laat anderen weten wat je hier van vindt. Sharing is caring!