Home / Inspiratiesessie Strategische Marketing

Inspiratiesessie Strategische Marketing

Oude businessmodellen zijn niet meer ‘fit for the future’ maar het vinden van een nieuwe marketingstrategie is complex!? Laat u informeren door Krb. tijdens de gratis inspiratiesessie Strategische Marketing. In 90 minuten vuren wij een reeks tips, tools en technieken op u af. Bagage om new business mee te genereren, personeel te werven of klanten te binden!

Goed om te weten
De sessie gaat niet over specifieke marketingtools maar de strategie om de juiste middelen in te zetten.

“Ik wil bovenaan in Google”, “Ik wil meer op social media”. Zomaar twee wensen die klanten regelmatig op tafel leggen. Onze wedervraag is steevast: met welk doel en vanuit welke strategische gedachte? Meestal is dit het vertrekpunt voor de ontwikkeling van een strategisch businessplan.

Tijdens de sessie komen verschillende methodieken aan bod, waaronder de volgende:
Business Model Canvas: 9 bouwstenen die alle aspecten van uw bedrijf omvatten, zowel intern als extern. Met het model identificeert u ook de sterke en zwakke punten van uw organisatie en product en krijgt u inzicht in klantwensen en nieuwe business.

Costumer Journey Marketing: gericht op de ‘reis’ die een klant aflegt om tot de aankoop van een product of dienst over te gaan. Binnen dit model wordt de ‘klantreis’ (ook die van potentiële klanten) in kaart gebracht. Met online en offline communicatiemiddelen, databronnen, statistieken en tools kunt u in kaart brengen waar klanten/prospects zich bevinden in hun ‘journey’.

Kosten deelname:  €190,00

Aanmelden
De inspiratiesessies Strategische Marketing worden ingepland op afspraak. klik op onderstaande button om u aan te melden. U kunt ook appen of bellen met uw contactpersoon bij Krb.


Meer informatie
Bel of app Matthijs Huijzer 06 3901 0910 of Geert Emmens, specialisten Strategische Marketing.

Liever een persoonlijke, een-op-een inspiratiesessie op locatie of online?
Dat kan ook! Neem daarvoor contact op met Sander Kroon 0342 403 490, skroon@krbcommunicatie.nl.

Na de sessie heeft u voldoende kennis om zelf uw Strategische Marketing te (re)activeren. Vanzelfsprekend kan Krb. u daarbij ondersteunen, zowel strategisch, organisatorisch als creatief! Voor diverse opdrachtgevers hebben we succesvolle marketing strategieën opgezet en uitgevoerd.


Laat anderen weten wat je hier van vindt. Sharing is caring!