Home / Interactieve video

Interactieve video

Interactieve video: de kijker bepaalt het verhaal

Interactieve video’s trekken niet alleen kijkers, ze houden ze ook vast. Hoe? Door de kijker zelf de verhaallijn te laten bepalen. In de video zijn er steeds keuzemomenten: kijkers kunnen klikken en zo de gewenste informatie zien (en minder interessante delen overslaan). In een interactieve video zitten ook elementen die vragen om een reactie. Voor generaties die zijn opgegroeid met videogames een heel natuurlijke manier van video’s bekijken.

Krb. is specialist in interactieve video en neemt de gehele productie in handen. We verdiepen ons in de belevingswereld van de doelgroep, ontwikkelen een doordacht script met stroomschema, creëren alle content en zorgen voor montage. In alle facetten houden we de kijker scherp voor ogen en prikkelen deze om door te kijken, door vragen te stellen of quiz-elementen in te brengen.

Uw voordeel?

Krb. heeft alle kennis en ervaring om interactieve video’s te maken, inclusief specialisten op het gebied van storytelling en graphic design. Onze collega’s van de afdeling (online) communicatie zorgen ervoor dat uw interactieve video ook echt de juiste doelgroep bereikt.

Eens doorpraten over het doel van uw interactieve video? Bel Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag), Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.