Home / Interieurconcepten

Interieurconcepten

Laat uw klanten meer beleven

Ieder bedrijf en iedere instelling met een bezoekfunctie kent het belang van sfeer, uitstraling en beleving. Klanten, gasten en andere bezoekers moeten letterlijk in de stemming komen door de ambiance van het gebouw. Ongeacht of dit een winkel, showroom, kantoor, horecazaak of overheidsgebouw is.

Krb. kijkt met een communicatie-oog naar zakelijke interieurs. Als vormgevers en conceptdenkers hebben we gevoel voor kleur, verhouding en de kracht van beeld. Bovendien kennen we de waarde van functionaliteit in ruimtes. Bewegwijzering, looproutes, en goede verlichting zijn maar drie elementen waarmee we op een slimme manier kunnen ‘spelen’.

Naast het functionele is vooral het emotionele van belang. Een interieur moet een snaar raken bij bezoekers. Met de juiste combinatie van wand- en vloerbekleding, meubilair, decoratie en verlichting kan iedere ruimte de gewenste sfeer ademen. Ja, ook binnen de grafische huisstijl en het communicatieconcept van een bedrijf.

Uw voordeel?

Eén stijl! Krb. brengt externe communicatie-uitingen in lijn met de ambiance binnen uw bedrijf. Zo versterken alle vormen van communicatie elkaar!

Gewoon eens sparren over het interieur van uw zaak? Bel Margreet Kolk 06 5174 3475. Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.