Next Step social media marketing

Veel bedrijven, non-profit organisaties en fondsenwervers hebben enige ervaring met social media. De website is op orde, de Facebook-pagina ingericht en één van de medewerkers heeft wel eens een Google Ads campagne ingezet. Bij sommige organisaties viel de social media marketing vervolgens stil. Vanwege gebrek aan tijd, kennis of inspiratie. Het is ook mogelijk dat u door de eindeloze mogelijkheden er niet alles efficiënt uit haalt.

Herkenbaar?
Dan biedt Krb. u de kans om weer snel up to date te zijn. En ziet hoe er nóg meer met social media marketing mogelijk is dan u denkt. Wij organiseren Next Step trainingen over social media marketing. Onze specialist Sander Kroon nemen u – stap voor stap – mee in de bijna onbegrensde wereld van online marketing. Uw investering: één uur ruimte in uw agenda.

Kosten deelname:  €95,00

Aanmelden
De Next Step trainingen worden ingepland op afspraak. klik op onderstaande button om u aan te melden. U kunt ook appen of bellen met uw contactpersoon bij Krb.


Meer informatie
Bel of app Sander Kroon 0342 403 490 specialist online marketing.

Liever een persoonlijke, een-op-een presentatie op locatie of online?
Dat kan ook! Neem daarvoor contact op met Sander Kroon 0342 403 490, skroon@krbcommunicatie.nl.

Na de training heeft u voldoende kennis om zelf uw social media marketing via Facebook en Instagram te (re)activeren. Vanzelfsprekend kan Krb. u daarbij ondersteunen, zowel strategisch, organisatorisch als creatief! Voor diverse opdrachtgevers hebben we succesvolle online marketingcampagnes opgezet en uitgevoerd.


Laat anderen weten wat je hier van vindt. Sharing is caring!