Home / Actueel / Onderwijsspecialist Andrea Reijersen van Buuren verbreedt dienstenpakket Krb.

Onderwijsspecialist Andrea Reijersen van Buuren verbreedt dienstenpakket Krb.

Met ingang van 24 maart is het team van Krb. uitgebreid met Andrea Reijersen van Buuren.  Zij zal zich binnen het adviesteam van Krb. toeleggen op communicatietraining, coaching en begeleiding van klassen, leerkrachten, teams en directies in de onderwijswereld.


“Ik hou erg van mensen en wil ze in hun kracht zetten zodat ze meer geluk ervaren. Dat is wat mij drijft”, vertelt Andrea die meer dan twintig jaar onderwijservaring in haar bagage heeft. “Maar ook voor organisaties buiten het onderwijs bied ik toegevoegde waarde.”

Andrea Reijersen van Buuren stapte na een propedeuse Geschiedenis over naar de pabo en volgde een master leer- en gedragsstoornissen. Ze stond 18 jaar voor de klas, was remedial teacher en gaf sociale-vaardigheidstrainingen. Vervolgens specialiseerde ze zich als trainer en coach, waarvoor ze DISC en 3D-gecertificeerd en bovendien geschoold in het werken met de Roos van Leary. Ze stond aan de wieg van twee stichtingen voor hulpverlening aan dak- en thuislozen en verslaafden.

“Hoe maak je mensen gelukkig? Door met hun gedrag aan de slag te gaan. Alles is gedrag en gedrag is alles”, aldus Andrea. “Met de aansluiting van Andrea verbreden we ons adviespakket, zeker in de onderwijssector”, vertelt Krb’s Kees Vlot. “We doen al veel communicatietrajecten in het onderwijs, van primair tot universitair, maar nu kunnen we nog een stap verder gaan. Voor Andrea is het praktisch dat ze bij haar werk direct toegang heeft tot onze strategische en creatieve communicatieprofessionals.”

Wie persoonlijk wil kennismaken kan contact opnemen via areijersenvanbuuren@krbcommunicatie.nl of via 06 1462 5357.

Terug naar overzicht