Krb bouwt aan een stedendriehoek

Krb. communicatie staat sterk in de regio. Onze formule —strategische, creatieve sparringpartners en uitvoering van communicatie in één bureau — ligt goed bij opdrachtgevers anno nu. Onze ambitie om ook in andere regio’s opdrachtgevers van dienst te zijn, is dus niet uit de lucht gegrepen. Om dit te realiseren, zoeken we samenwerking met zelfstandige professionals. Intussen is Krb een pilot gestart met twee nieuwe vestigingen in Houten en Rotterdam. Voor klanten in die regio’s komen we alvast dichterbij. Ben jij strategisch communicatieadviseur en kun je je vinden in het Krb-gedachtengoed? Overweeg dan ook om met je netwerk en ervaring met ons de klik te maken.


Over Krb
Onze missie is: bedrijven en organisaties helpen een voorsprong op te bouwen. Onze opdrachtgevers moeten harder lopen dan ooit, opgejaagd door concurrenten. Voor bedrijven in consumer is dat niet anders dan voor business-to-business of non-profit. Daardoor blijft er genoeg vraag naar echte vakmensen. Zij vormen dan ook de kern van Krb. communicatie: uitvoerders én strategische, creatieve sparringpartners. Wij opereren in de volle breedte.

Advies en strategie
De meeste opdrachtgevers voor wie wij actief zijn, schakelen ons eerst in voor advies en een praktijkgerichte strategie. Zij kijken bijvoorbeeld naar ons voor het formuleren van proposities en positioneringen. Ook schakelen zij ons in bij profileringsvraagstukken, die we in de meeste gevallen koppelen aan een herschikking van verdienmodellen. We hanteren daarbij het Business Model Canvas (BMC), de methode waarbij bedrijven zichzelf onder het vergrootglas leggen, in kaart brengen waar het huidige businessmodel ‘schuurt’ en vervolgens nieuwe ideeën genereren om tot een nieuw businessmodel te komen.

Implementatie
De uitwerking naar communicatiemiddelen — van huisstijl, brochure en website tot en met de campagne en het campagnemanagement — kunnen we ze vervolgens ook in eigen huis bedienen. We zoeken samenwerking met iemand die zich helemaal kan vinden in deze missie.


De voordelen van opereren ‘onder de vlag van Krb. communicatie’
De vorm van samenwerking bepalen we onderweg. Jij hebt daar ongetwijfeld ook ideeën over. Wat ons voor ogen staat, is een netwerk van Krb-vestigingen in de driehoek Amsterdam, Den Haag en Utrecht, dat wordt ondersteund en gecoacht vanuit het hoofdkantoor. Je zou het een franchise kunnen noemen. Het voordeel van ‘opereren onder de Krb-vlag’ is dat je er niet alleen voor staat. Op vrijwel elk denkbaar terrein van je communicatiepraktijk benut je de expertise die we in huis hebben. Alles wat onze collega’s je te bieden hebben aan strategie, account, creatie, campagnemanagement, finance, administratie, HR, contracten, auteursrechten, mediainkoop… It’s all yours.


Over jou

In jou zoeken we een professional met ervaring en hart voor het vak en je opdrachtgevers. Dat je je vestiging zelf kunt runnen en je netwerk op orde hebt, spreekt voor zich. Maar we hopen ook door jou te worden geïnspireerd. Want al hebben we Krb. communicatie op de kaart gezet, we leren graag bij. Juist door samen te werken, kunnen we beiden verder groeien. Je bent iemand die weet te verbinden en contacten te onderhouden. Voor jouw en onze opdrachtgevers ben je op de allereerste plaats sparringpartner én strategisch adviseur. Je weet hoe je rendementsdoelstellingen moet halen. Je ziet het zitten om, net als Krb nu, uit te groeien van één naar vijf mensen.


Jij en Krb

– je netwerk wordt groter
– je beschikt over de faciliteiten van een compleet bureau
– je kunt je klanten meer continuïteit bieden
– je bouwt samen met ons aan een sterk merk
– je deskundigheid neemt toe
– je krijgt zakelijke en administratieve ondersteuning


De route?
Laten we met elkaar in gesprek gaan en zien of we kunnen samenwerken. Dan wijst de rest zich vanzelf. Daar hebben we natuurlijk al wel over nagedacht, en dat bespreken we graag met je als het zo ver is. Het team van Krb. communicatie heeft (respect voor) een christelijke levensovertuiging. Ook zijn we aangesloten bij Netwerk CBMC, de missionaire beweging van en voor ondernemers en zakenmensen in Nederland. Een van ons initieert als CBMC Regioleider bijeenkomsten voor ondernemers in de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. Ook hierbij past onze groeiambitie. Pas jij ook in dat opzicht bij ons? Neem dan contact op met Kees Vlot: kvlot@krbcommunicatie.nl of 06 1371 8861.

Barneveld Amersfoortsestraat 18, 3772 CJ
Kees Vlot (06) 1371 8861
Houten Papiermolen 30, 3994 DK
Jurjen Procee (06) 5096 5705
Den Haag Lulofsstraat 55, 2521 AL
Daniël Ros (06) 2279 2907
telefoon (0342) 40 34 90
e-mail info@krbcommunicatie.nl
kvk 08129301
leveringsvoorwaarden | privacy