Home / Partnermodel

Partnermodel

Sluit je aan bij het Krb. netwerk

Krb. communicatie is een bureaunetwerk met vestigingen in Barneveld, Den Haag en Rotterdam. We hebben deze opzet met vestigingen in diverse regio’s gekozen om dicht bij klanten te staan. Iedere vestiging bedient relaties in het eigen werkgebied, maar wel vanuit één en dezelfde formule.

Krb. staat voor strategie, creatie en uitvoering binnen één bureau, zodat opdrachtgevers één partner hebben voor hun complete communicatie. Onze ambitie is om ook in andere regio’s opdrachtgevers van dienst te zijn. Daarom zoeken we samenwerking met zelfstandige professionals. Ben jij strategisch communicatieadviseur? Overweeg dan om je aan te sluiten bij het Krb. netwerk.

Waarom samenwerken ‘onder de vlag’ van Krb. communicatie?

Het grootste voordeel van aansluiting bij Krb. is dat je er niet alleen voor staat. Op vrijwel ieder terrein van het communicatievak hebben we expertise in huis. Strategie, account, creatie, campagnemanagement, finance, administratie, HR, contracten, auteursrechten, media-inkoop… het is beschikbaar!

Nog een paar pluspunten voor jou (en je klanten):

  • Groter netwerk
  • Meer continuïteit
  • Faciliteiten van een compleet bureau binnen handbereik
  • Samenwerken aan een sterk merk
  • Uitwisseling van kennis en expertise
  • Zakelijke en administratieve ondersteuning

Over jou

In jou zoeken we een professional met ervaring en hart voor het vak én voor opdrachtgevers. Je kunt je vestiging zelfstandig runnen en je netwerk is op orde. Maar we hopen ook door jou te worden geïnspireerd. Want al hebben we Krb. communicatie op de kaart gezet, we leren graag bij. Juist door samen te werken, groeien we samen verder.

Jij bent iemand die weet te verbinden en contacten goed onderhoudt. Voor jou en onze opdrachtgevers ben je op de allereerste plaats sparringpartner én strategisch adviseur. Je weet hoe je rendementsdoelstellingen moet halen. Je ziet het zitten om, net als Krb nu, uit te groeien tot een regionale vestiging met een klein team.

Over Krb.

De meeste opdrachtgevers schakelen ons eerst in voor communicatieadvies en een praktijkgerichte strategie. We formuleren samen met de klant de propositie en positionering. Ook schakelen relaties ons in bij profileringsvraagstukken. Die koppelen we in de meeste gevallen aan een herschikking van verdienmodellen. De uitwerking naar communicatiemiddelen – van huisstijl, brochure en website tot en met campagnes en bijbehorend campagnemanagement – ontwikkelen we in eigen huis. Het team van Krb. communicatie heeft (respect voor) een christelijke levensovertuiging. We zijn aangesloten bij en actief binnen Netwerk CBMC, de missionaire beweging van en voor ondernemers en zakenmensen in Nederland.

Waar beginnen we? Spreekt ons bureau en ons partnermodel je aan? Dan wordt het tijd om persoonlijk kennis te maken. Zullen we eens kijken of jouw en onze ambities matchen? Neem contact op met Kees Vlot: kvlot@krbcommunicatie.nl of bel 06 1371 8861.