Home / Ons werk / Directflor

Directflor

Sales- en acquisitieplan voor Directflor

Directflor is een groothandel in snijbloemen, planten en bloemisterijartikelen. In het familiebedrijf is kennis en vakmanschap van vader op zoon overgedragen. Belangrijk is dat klanten, ook in het digitale tijdperk, direct contact kunnen hebben met de eigen contactpersoon binnen het bedrijf. Directflor is internationaal georiënteerd en naast Nederland ook actief in onder meer Denemarken, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Hongarije. De webshop speelt een belangrijke commerciële rol, klanten kunnen bovendien direct inkopen bij kwekers die gekoppeld zijn aan het systeem van Directflor.


Onze aanpak

Krb. helpt Directflor met het uitrollen van een sales- en acquisitieplan. Het bedrijf heeft een ambitieuze groeidoelstelling en deze krijgt samen met Krb. concreet vorm en inhoud.

Daarbij is begonnen met de positionering: wat is de kracht van het bedrijf en wat is de waarde propositie? De antwoorden op deze vragen vormen de basis voor sales management en acquisitieplanning. Directie en management krijgen ondersteuning door een Krb. professional die regelmatig actief is bij Directflor.

Terug naar overzicht