Home / Publishing

Publishing

Boeken met een verhaal

Iedereen kan een boek maken, maar niet iedereen kan een echt boek maken. Dat vraagt immers om een inspirerend idee of goed manuscript dat vervolgens in woord en beeld wordt uitgewerkt tot een boek dat mensen pakt. Een succesvol boek staat of valt bij de kwaliteit van het verhaal, ongeacht of de ‘story’ wordt verteld in woorden, foto’s, illustraties of een combinatie daarvan.

Even leek het erop dat boeken werden ingehaald door de digitale tijd, maar inmiddels hebben ze hun waarde opnieuw bewezen. In de periode 2014 tot 2020 steeg op één uitzondering na de jaarlijkse omzet in boeken. Wie een boek koopt of ontvangt als (relatie)geschenk, krijgt een waardevol, persoonlijk en tastbaar product in handen. Zeker als dit met liefde en vakmanschap is gemaakt door een team professionals.

Het team dat Krb. kan samenstellen bestaat uit tekstschrijvers, redacteuren, fotografen, illustratoren, ontwerpers van boekomslagen en vormgevers van boeken. Ook heeft Krb. marketingspecialisten die de weg weten in het saleskanaal, offline in boekwinkels, online in webshops en bij abonnementsdiensten.

Uw voordeel?

Krb. heeft alle deskundigheid in huis om van uw prille idee of concreet manuscript een succesvol boek te maken. Inclusief ISBNummer en lancering in het verkoopkanaal voor boeken. Een perscampagne, conferentie of reeks lezingen en spreekbeurten om uw boek in beeld te brengen? Regelen we ook, net als de productie van het e-book of de bouw van een ondersteunende website.

Vrijblijvend een uur sparren over publishing? Bel John Olsen 06 2471 7734 (Amsterdam), Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Jurjen Procee 06 5096 5705 (Houten) of Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.