Home / Reclamebureau Haaglanden

Reclamebureau Haaglanden

Hét reclamebureau voor ondernemers in Haaglanden

Krb. communicatie is hét fullservice reclamebureau voor organisaties in Haaglanden. Vanuit onze vestiging in Den Haag ondersteunen we bedrijven en instellingen met online en offline reclame, public relations en fondswerving. We kennen de regio, weten wat er speelt en zijn letterlijk in de buurt om even te sparren of een project door te spreken. Persoonlijk contact dat de basis is voor een relatie met resultaat.

Referenties in Haaglanden
Krb. communicatie is onder meer actief voor:

Vrienden van de GSR | Ontwikkeling nieuwe website
Rail Cargo | Ontwikkeling magazine Spoor in Cijfers
Directflor | Versterking Sales Force

Zelf doen of samen doen?

Even zelf een advertentie opzetten, een rollup banner bestellen of een ‘gratis’ sjabloonweb-site optuigen. Het kan, maar is het verstandig? Wij van Krb. communicatie denken van niet. De huidige tijd vraagt om doordachte en doelgerichte communicatie. Krb. ondersteunt u met een solide strategisch communicatieplan en creatieve vertaling van uw boodschap. Ons team creëert een concept, maakt een ontwerpstijl en brengt alle uitingen in één onder-scheidende en herkenbare lijn. Logo, huisstijl, advertenties, website, brochures, magazines, mailings en social media content: alles heeft een uniforme stijl. Uw stijl.

Uurtje inspirerend sparren bij u in uw vestiging binnen Haaglanden? Bel Daniel Ros (06 2279 207) van Krb. communicatie in Den Haag. We hebben ook vestigingen in Dordrecht en Barneveld en zijn actief voor lokale, regionale, landelijke én internationale klanten. Van eenmanszaak tot mkb en grootbedrijf.