Home / Recruitment video

Recruitment video

Recruitment video: vertel potentiële collega’s waar u voor staat

De arbeidsmarkt is krap, potentiële nieuwe collega’s kunnen vaak kiezen uit vacatures bij meer organisaties. Daarom is het essentieel om het unieke verhaal van uw bedrijf of instelling scherp en prikkelend in beeld te brengen. Hoe? Met een recruitment video, een film over uw organisatie, uw mensen en uw unieke cultuur. Krb. heeft alle kennis en kunde in huis om video’s met werfkracht te maken.

Een wervingsvideo geeft potentiële collega’s een inkijkje in de organisatie. Zo maken ze op afstand kennis met bedrijf, producten en diensten én toekomstige collega’s. Juist huidige medewerkers leggen haarscherp uit wat uw organisatie zo onderscheidend maakt. Hun verhalen zijn authentiek en dat werkt aanstekelijk. Sollicitanten kunnen zich identificeren met medewerkers en dit vergroot de kans op een goede match!

Uw voordeel?

Krb. heeft alle disciplines in huis om een recruitment video te ontwikkelen, van script en productie tot online of offline publicatie. Omdat we vrijwel alle communicatiedisciplines bieden – ook arbeidsmarktcommunicatie – kunnen we uw video actief inzetten in wervingscampagnes. Handig, u doet zaken met één partij!

Eens doorpraten over recruitment in deze tijd en de kansen van een wervingsvideo? Bel Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag), Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.