Home / Sales optimalisering

Sales optimalisering

Meer resultaat, minder inspanningen

Meer resultaat van uw sales inspanningen, dat wil toch iedere ondernemer? Krb. ondersteunt verkoopgerichte organisaties met verbetering van de salesresultaten, zowel offline als online. Daarbij richten we ons op mensen en processen.

Vertrekpunt bij onze aanpak is altijd: uw klant. Wat heeft deze werkelijk nodig, wat is haar of zijn verwachtingspatroon en hoe zorgen we voor klanttevredenheid op de lange termijn? Bij het analyseren van klanten en klantwensen zet Krb. desgewenst een klanttevredenheidsonderzoek op. Met de uitkomsten van dit onderzoek in de hand zoomen we vervolgens in op het salesproces. Welke inspanningen worden verricht, hoe worden deze gemeten en is de verhouding tussen inspanning en resultaat wel optimaal?

Uiteindelijk leidt het vergaren van alle informatie tot een stappenplan sales optimalisatie. Dit is geen complex rapport, maar een concreet plan van aanpak om uw mensen te verbeteren en uw processen te optimaliseren. Zowel individueel als op teamniveau worden ontwikkelpunten benoemd en meetbaar gemaakt. Het realiseren van de ontwikkelpunten wordt geborgd.

Uw voordeel?

Krb. heeft een geheel eigen aanpak in sales optimalisering. Als ervaren sales specialisten hebben we veel kennis en ervaring, als communicatiespecialisten hebben we een antenne voor tekortkomingen op persoonlijk- en communicatievlak.

Gewoon eens sparren over sales optimalisering? Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.