Sectoren.
Elke uitdaging op het gebied van marketing en communicatie gaan wij aan. Van bedrijfsleven tot overheid en alles ertussenin: wij zijn er als een kleurrijke bron van creativiteit. Vooral organisaties die zich door en niemand afleiden om de wereld mooier te maken passen perfect bij ons DNA. Als we samenwerken met zorginstellingen, scholen of non-profit organisaties klopt ons hart nét een slag sneller. Bekijk ons werk en zie met eigen ogen hoe divers wij ons inzetten.
KRB Myrthe Kees

Deze branches voelen zich ook helemaal thuis bij KRB:

Midden- en kleinbedrijf

Onze communicatie- en marketingexperts zijn gepassioneerd over het bouwen van duurzame relaties in het bedrijfsleven. Daar staat klanttevredenheid centraal. Daarom zetten wij volle kracht in op het ontwikkelen van echte klantvriendschappen. Met creativiteit en kennis van de markt vergroten we de loyaliteit van je klanten. Want sales is niet slechts een transactie; het ontstaat dankzij liefhebbers van jouw merk.

Flexibiliteit

1
Timing is erg belangrijk: zowel jouw bedrijf als in jouw marketing. Wij bij KRB kunnen snel schakelen als dat nodig is, zodat we meebewegen met jou als ondernemer. Dat maakt ons een flexibele partner: wij gaan net zo snel als jij wilt gaan.

Business coaching

2

Zoals de term marketing al zegt: marketing heeft haar basis in wat er in de markt gebeurt. Wat er in de markt gebeurt, is bepalend voor wat er in jouw organisatie gebeurt. Daarom is KRB jouw sparringpartner in strategische keuzes, die wij vervolgens vertalen in communicatiemiddelen.

Netwerk

3

Het netwerk van KRB is erg breed. Dit maakt dat jij niet alleen in zee gaat met ons, maar indirect ook met ons netwerk. Hier zit een hoop kennis en expertise, wat voor jouw organisatie net dat stapje extra biedt.

Klantcase ___

KRB spreekkamer
Broekhuis Mode iPhone
Volledig ontzorgen

Klantcase

De uitdaging

Broekhuis Mode wilde graag meer aandacht voor de halfjaarlijkse seizoensopening en andere actieperiodes.

De oplossing

Als externe marketingafdeling ontzorgen we Broekhuis Mode volledig. We ondersteunen door middel van seizoenscampagnes, mailings en extra promotiemateriaal. Ter gelegenheid van het 125 jarige jubileum creëerden we een speciaal jubileumlogo. Zo kan Broekhuis Mode al haar aandacht geven aan het modevak.

Klantverhalen

KRB maakt hun beloftes waar.

Jeroen Bakker – Broekhuis Mode

Logo outline element_blauw