Sectoren.
Elke uitdaging op het gebied van marketing en communicatie gaan wij aan. Van bedrijfsleven tot overheid en alles ertussenin: wij zijn er als een kleurrijke bron van creativiteit. Vooral organisaties die zich door en niemand afleiden om de wereld mooier te maken passen perfect bij ons DNA. Als we samenwerken met zorginstellingen, scholen of non-profit organisaties klopt ons hart nét een slag sneller. Bekijk ons werk en zie met eigen ogen hoe divers wij ons inzetten.
KRB Myrthe Kees

Deze branches voelen zich ook helemaal thuis bij KRB:

Overheid

Wij maken jouw boodschap top of mind bij doelgroepen in de publieke sector. Ontdek onze kracht met doelgerichte communicatie en marketing voor overheidsdoelstellingen. Uit ervaring én onderzoek weten we hoe we inwoners en lokale doelgroepen het best kunnen bereiken, betrekken en informeren. Samen creëren we impact en versterken we het vertrouwen in jouw overheidsinstelling. Met een goedgekozen strategie gaan we de verbinding aan met jouw gemeenschap.

Ondersteunen

1

KRB werkt al jarenlang samen met overheidsorganisaties. Dit maakt dat wij ervaring hebben met de manier van werken. Wij ondersteunen de verschillende bestuursorganen in het maken van beslissingen op marketing- en communicatievlak en verschaffen de informatie die hiervoor nodig is.

Meedenken

2

Overheidsorganisaties zijn vaak grootschalige organisaties. Dit maakt dat er veel overleg plaatsvindt en er met veel verschillende (bestuur)organen rekening dient te worden gehouden. Hierin is KRB flexibel, zorgvuldig en meedenkend.

Aanpakken

3

KRB werkt zowel in de overheidssector als voor MKB bedrijven. Dit maakt dat wij van aanpakken weten. Waar nodig kunnen wij helpen net dat extra zetje te geven om een beslissing te kunnen nemen.

Klantverhalen

KRB maakt hun beloftes waar.

Jeroen Bakker – Broekhuis Mode

Logo outline element_blauw