Home / Selectie-interviews en gedragsassessments

Selectie-interviews en gedragsassessments

Inzicht in gedragsstijl en communicatievoorkeur

De juiste m/v op de juiste werkplek: om dat voor elkaar te krijgen is meer nodig dan mensenkennis en intuïtie. Een gedragsassessment is een scherpe methode om inzicht te krijgen in de gedragsstijl en communicatievoorkeur van een kandidaat voor uw functie. Krb. kan als integraal adviseur in aansluiting op arbeidsmarktcommunicatie ook selectie-interviews en gedragsassessments voor u uitvoeren.

Wat heeft u concreet aan de uitkomsten van een gedragsassessment?

  • U heeft een gedragsprofiel in handen en indicatie of de kandidaat ‘fit for the job’ is
  • U krijgt inzicht in aandachtspunten voor ontwikkeling van de betreffende persooon
  • U kunt met de uitkomsten uw communicatie beter afstemmen op de kandidaat

Vindt u het lastig om zelf sollicitatiegesprekken / selectie-interviews te houden? Ook daarvoor heeft Krb. de juiste expertise binnen handbereik. Of het nu gaat om een gestandaardiseerd, half-gestandaardiseerd of open interview, u hoeft niet de vragen te stellen, maar krijgt wél de juiste antwoorden!

Uw voordeel?

Krb. heeft niet alleen veel ervaring in arbeidsmarktcommunicatie (werving), we ondersteunen ook bij het vinden van de geschikte kandidaat (selectie). Zo houdt u het gehele proces in één hand en bespaart u op tijd en kosten.

Vrijblijvend een uur sparren over selectie-interviews en gedragsassessments? Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.