Home / SEO-optimalisatie

SEO-optimalisatie

Méér dan alleen hoger in Google

“Ik wil hoger in Google!”. Deze wens wordt door vrijwel iedereen met een actieve website uitgesproken. Maar hoe pak je zoiets aan zonder vast te zitten aan dure contracten en ondoorzichtige afspraken? Ons advies: begin voor zoekmachineoptimalisatie (SEO = search engine optimalisation) bij een ervaren adviseur die verder kijkt dan scorende zoekwoorden alleen: Krb.

Krb. neemt u stap voor stap mee in het proces van vindbaarheid op internet. Ons vertrekpunt is het antwoord op de vraag: door wie wilt u gevonden worden en met welke specifieke producten, diensten of idealen? Het gaat immers niet om grote aantallen clicks op uw website, maar om de juiste bezoekers met de juiste intentie. Dan gaat uw website het gewenste resultaat opleveren!

Onze SEO-strategie omvat de volgende onderdelen:

  • Webstrategie: wie en wat wilt u bereiken?
  • Audit: hoe is de vindbaarheid op dit moment (+ quick wins voor snelle verbetering)
  • Zoekwoorden: samen bepalen we de zoekwoorden waarop u vindbaar wilt zijn
  • Zoekwoordanalyse: grondige analyse van de kansen van jouw zoekwoorden
  • Tekstredactie: aanpassen van bestaande webteksten of redigeren van nieuwe
  • Site-update: invoeren van teksten in alle lagen van uw cms
    Uw voordeel?
    Krb. zorgt voor een planmatige aanpak van SEO en gaat niet alleen voor kwantiteit, maar vooral voor kwaliteit. Waarbij we vanaf het eerste moment iedere kans op snel resultaat aanpakken.

Vrijblijvend een uur sparren over SEO en vindbaarheid op Google? Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.