Home / Social media campagne

Social media campagne

Geen losse flodders maar gericht communiceren

Facebook pagina. Check. Instagram account. Check. LinkedIn profiel. Check. Vrijwel iedere organisatie heeft haar social media accounts ‘in de lucht’, maar vervolgens valt het stil. Na een aantal berichten vermindert de aandacht (druk, druk, druk) en ook aantoonbare resultaten blijven soms uit. Dat is jammer, want social media zijn bij uitstek geschikt om bij lage kosten grote doelgroepen te bereiken. Zowel organisch (zonder advertentiekosten) als betaald gepromoot voor een extra groot bereik. Krb. ondersteunt bij de opzet van social media campagnes.

Net als bij alle communicatieacties is het belangrijk om vooraf de doelstellingen, doelgroepen en middelen in kaart te brengen. Zijn die bekend, dan maakt Krb. de campagneplanning, zorgt voor een creatieve invulling van berichten of advertenties en neemt desgewenst ook de uitvoering ter hand. Redactie, fotografie, vormgeving, animatie, video, we zetten alles in wat er in uw situatie nodig is om uw boodschap in beeld te krijgen bij de doelgroepen.

Belangrijk: de basis van een campagne is het organische bereik van uw berichten, maar in veel gevallen zetten we ook gesponsorde berichten in. Dat kan heel gericht, want sociale media zijn bij uitstek geschikt ook heel specifiek uw doelgroep te selecteren. op basis van een reeks criteria zoals leeftijd, locatie(s), persoonlijke interesses, presenteren we uw bericht aan een geselecteerde groep.

Uw voordeel?

In één woord: rendement! Krb. zorgt ervoor dat tegen bescheiden kosten uw boodschap bij precies de juiste doelgroep belandt. Met het effect (bewustwording, sales, donaties) dat u voor ogen staat.

Gewoon eens sparren over uw volgende social media campagne? Bel Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld), Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.