Home / Strategisch managementadvies

Strategisch managementadvies

Een nieuwe koers kiezen én volgen

Iedere organisatie verlegt wel eens haar koers en maakt een veranderproces door. Omdat klanten andere wensen krijgen, distributiepatronen veranderen of nieuwe technologie vraagt om innovatieve producten of diensten. Krb. ondersteunt organisaties bij het bepalen van de nieuwe richting. Hoe? Door het geven van strategisch managementadvies.

Veranderen: de ervaring leert dat grosso modo 85% van uw medewerkers huiverig zijn als de vertrouwde routes worden verlegd. Hun reacties variëren van ‘hakken in het zand’ tot weifelende instemming. Dit is op zich geen probleem, maar wél een feit om rekening mee te houden. De adviseurs van van Krb. geven u concrete handvatten om veranderingen te doorgronden en inzicht te krijgen in de belangrijkste risicofactoren. Ze kennen de reactiepatronen en adviseren hoe u daarmee om kunt gaan.

Communicatie speelt in veranderingsprocessen vaak een doorslaggevende rol. Worden medewerkers betrokken in het proces, is de aanleiding voor de veranderingen duidelijk en weet iedereen waar hij of zij aan toe is? Door deze en andere vragen stelselmatig aan te pakken via heldere communicatie, worden medewerkers in beweging gebracht.

Uw voordeel?

Twee in één! Krb. adviseert op strategisch managementniveau over veranderprocessen, maar geeft ook op creatieve wijze invulling aan de communicatie rondom dit proces. Zo brengen we beide in één lijn en werkt u samen met één partij. Wel zo efficiënt!

Gewoon eens sparren over strategische veranderprocessen en de communicatie daarbij? Bel Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag), Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.