Home / Testimonial

Testimonial

Video testimonial: anderen vertellen uw verhaal

Er is geen betere aanbeveling voor uw product, dienst of missie dan mond-tot-mond reclame. In ons online tijdperk zijn aanbevelingen niet alleen hoorbaar tijdens gesprekken, maar ook online te zien en te lezen in beoordelingen, recensies en reviews. Tevreden klanten zorgen voor nieuwe klanten, zo eenvoudig werkt dit principe. U kunt hierin zelf het voortouw nemen met een testimonialvideo.

In zo’n videoproductie vertelt een klant meer over uw organisatie, product, dienst of missie. In woord en beeld. Daarbij is de insteek meer journalistiek dan commercieel. De geïnterviewde spreekt geen mooie reclamezinnen uit, maar vertelt het eerlijke en authentieke verhaal. Juist dat zorgt voor betrouwbaarheid en heeft effect op de kijker. Testimonials zijn breed inzetbaar: in uw webshop of website, via social media maar ook als onderdeel van uw bedrijfspresentatie.

Uw voordeel?

Krb. heeft alle disciplines in huis om pakkende video testimonials te ontwikkelen, van idee en script tot (journalistieke) invulling en productie. Omdat we ook offline en online marketingcampagnes voor klanten ontwikkelen, brengen we video testimonials ook actief onder de aandacht van uw doelgroep.

U wilt klanten aan het woord laten in een video testimonial? Bel Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag), Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.