Home / Training en coaching in het onderwijs

Training en coaching in het onderwijs

Meer werkgeluk in het onderwijs dankzij training, coaching en begeleiding

Onderwijswerkers zijn net mensen, ze zijn op zoek naar geluk, in hun werk en daarbuiten. De dagelijkse praktijk binnen de schoolmuren kan echter blokkades opwerpen, zowel voor individuele directies en leerkrachten als voor teams en klassen. Krb. heeft alle kennis en ervaring in huis om via coaching van medewerkers, training van teams en begeleiding van klassen organisaties verder te helpen. Het resultaat? Mensen die in hun kracht staan, met meer passie werken of leren, goed in balans zijn en zich gelukkiger voelen.

De training, coaching en begeleiding wordt gegeven door Krb’s Andrea Reijersen van Buuren. Zij is DISC en 3D gecertificeerd en werkt inmiddels meer dan twee decennia in het onderwijs, zowel voor de klas als achter de schermen. Sinds vijf jaar is ze actief als trainer en coach. Andrea is ook geschoold in het werken met de Roos van Leary, team- en groepsdynamiek en het geven van sociale vaardigheidstrainingen. Ze heeft veel ervaring is het werken met dynamische en pittige klassen.

Uw voordeel?

Training, coaching en begeleiding met een stevige plus. Communicatie en gedrag zijn belangrijke onderdelen van ieder traject. Krb. kan naast de eigenlijke training, coaching en begeleiding ook advies geven over interne communicatie, zowel op strategisch, creatief als uitvoerend niveau. Inschakeling van derden voor deze disciplines is dus niet nodig. 


Vrijblijvend een uur sparren over de situatie op uw school of college?
Bel Andrea Reijersen van Buuren (06 1462 5357) of Kees Vlot (06 1371 8861). Of laat uw contactgegevens achter via het formulier hieronder.