Home / Trainingsvideo

Trainingsvideo

Trainingsvideo: effectief trainen en instrueren

Geeft u regelmatig een training, instructie of masterclass? Denk eens na over de tijd- en kostenbesparende kansen van een trainingsvideo. Zo’n productie kunt u online delen met een grote groep cursisten, maar ook inzetten tijdens live presentaties. Het voordeel van een trainingsvideo is de voorbereiding: met aansprekende voorbeelden en duidelijke graphics draagt u kennis en vaardigheden duidelijk over.

Een veelgebruikte vorm van trainingsvideo’s is het webinar. Dit is een online live-uitzending waar direct contact is met de kijkers via een interactieve chat. Zeker als uw klanten of cursisten verspreid wonen, is dit een effectieve, duurzame en kostenbesparende manier van lesgeven. Met als extra voordeel een uitzending die beschikbaar blijft voor toekomstig gebruik. Natuurlijk kunt u trainingsvideo’s ook achter een betaalknop plaatsen.

Uw voordeel?

Krb. heeft alle disciplines in huis om trainingvideo’s te ontwikkelen, van script tot productie. Omdat we ook communicatiespecialisten, grafisch ontwerpers, tekstschrijvers en zelfs onderwijsspecialisten in huis hebben, ondersteunen we u ook inhoudelijk. Zodat uw boodschap echt overkomt.

U geeft trainingen en workshops of heeft behoefte aan een video? Bel Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag), Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.