Home / Vacatures

Vacatures


 

Vacature communicatieadviseur

Functieomvang: 32-40 uur per week
Standplaats: Barneveld

Jouw creatieve radars draaien pas op volle toeren in een functie die bol staat van de afwisseling en cognitieve uitdaging. Daarom koos je heel bewust voor een hbo-studie en baan in het spectrum van communicatie en marketing. Het bedrijfsleven heeft je volledige belangstelling, de dynamische wereld van ondernemers een magnetische aantrekkingskracht op je.

De diepte in – Altijd ben je geïnteresseerd in het hoe en waarom, in diepere drijfveren, het verhaal achter het verhaal. Met gepassioneerde ondernemers wil jij samenwerken. Plan de campagne maken. Hoe bereiken ze hun doelstellingen? Welk marketingverhaal is nodig? Met welke interactieve middelen en media brengen we de doelgroep met hen in contact? Als je adviseert is dat niet een verhaal vol luchtkastelen, nee, jij dient je authentieke advies op in projectvorm, waarin je taken hebt verwerkt voor designers, online marketeers en content creators.

Bureauomgeving – Hoewel je daadkrachtig en pretty straight foreward in het leven staat, je hart zit op exact de juiste plek. Met jou kun je overal over praten, van politiek tot bitcoin, van vrijwilligerswerk tot geloofszaken. Jij voelt je goed als je betrokken bent bij zowel het mkb, het onderwijs als bij maatschappelijke organisaties. In dit tumult van thema’s ben jij je er overigens goed van bewust hoe dit in een bureauomgeving zakelijk verantwoord moet en kan.

Projectmanagement – In jouw functie van communicatieadviseur is het niet ongewoon om tien tot twintig cases tegelijkertijd te managen. Daar heb je zelfs al een aantal jaren ervaring mee. Je hebt geleerd hoe je die druk kunt transformeren in een drive om de zakelijke doelstellingen te behalen van zowel het communicatiebureau waarvoor je werkt als die van haar opdrachtgevers. Ideaal vind je het om met tools te werken waarbij je uren accuraat kunt bijhouden, een planning kunt maken en digitaal kunt overleggen met je collega’s bij jouw op het bureau of van andere vestigingen.

Is dit helemaal jouw profiel maar heb je nu niet de baan die bij je past? Dan bieden wij je die bij deze! 

Belangstelling? Download hieronder het uitgebreide functieprofiel.

Ben je enthousiast of heb je vragen?
bel Kees Vlot: 06 1371 8861. Of stuur een WhatsApp bericht.

Om te solliciteren stuur je je CV en korte motivatie naar Kees.
Reageer voor 23 september per e-mail: kvlot@krbcommunicatie.nl

 

Krb. groeit en heeft regelmatig vacatures voor vakprofessionals zoals communicatieadviseurs, grafisch vormgevers en webdevelopers. Stuur gerust een open sollicitatie als je belangstelling hebt om ons bedrijf te versterken. Ben je zelfstandig communicatieadviseur en zoek je aansluiting bij een netwerkbureau? Ontdek ons partnermodel!