Home / Vacatures

Vacatures

Werk met impact!

Krb. zoekt een communicatieadviseur met hart voor online

Functieomvang: 32-40 uur per week
Standplaats: Barneveld

De communicatieadviseur functioneert als sparringpartner en strategisch adviseur voor de klanten van Krb. communicatie. Daarnaast is de communicatieadviseur ook op de uitvoerende aspecten als begroting, planning en coördinatie verantwoordelijk voor een goed verloop van projecten. Gedurende de looptijd van een project is de communicatieadviseur voor alle betrokken partijen het aanspreekpunt. Naast deze functie van communicatieadviseur heeft de kandidaat ook affiniteit met online marketing.

Lees het hele profiel hier (klik)

 

Vragen? Bel Kees Vlot, 06 1371 8861 of stuur een WhatsApp bericht 

Solliciteren? Stuur je CV en korte motivatie naar kvlot@krbcommunicatie.nl

 
 

 

Vacature administratief medewerker

Functieomvang: 20-24 uur per week
Standplaats: Barneveld

We breiden uit: Krb. zoekt administratief medewerker

Barneveld, Den Haag en Dordrecht.
Krb. telt drie vestigingen. Dit betekent niet alleen veel geweldige opdrachten (waaronder meer en meer internationale!), maar ook een mooie groei voor onze financiële administratie. Daarom zoeken we een parttime financieel-administratief medewerker (mbo, financiële administratie) voor de back office (20 tot 24 uur per week). Onze nieuwe collega neemt in de hoofdvestiging Barneveld een deel van het uitvoerende werk voor zijn of haar rekening.

Goed om te weten: bij Krb. heb je veel invloed op je eigen baan. Heb je een talent naast je eigenlijke job? Daar krijg je ruimte voor! En je werktijden? Die vul je zelf in, wel zo flexibel. 

 

Belangstelling? Download hieronder het uitgebreide functieprofiel.

Ben je enthousiast of heb je vragen?

bel Kees Vlot: 06 1371 8861. Of stuur een WhatsApp bericht.

Om te solliciteren stuur je je CV en korte motivatie naar Kees.

Reageer per e-mail: kvlot@krbcommunicatie.nl

 

Krb. groeit en heeft regelmatig vacatures voor vakprofessionals zoals communicatieadviseurs, grafisch vormgevers en webdevelopers. Stuur gerust een open sollicitatie als je belangstelling hebt om ons bedrijf te versterken. Ben je zelfstandig communicatieadviseur en zoek je aansluiting bij een netwerkbureau? Ontdek ons partnermodel!