Klantcase.
KRB spreekkamer
KC Group

Omzet verdubbelen met slimme marketing

Als buitenlands bedrijf een BV beginnen in Nederland is best een uitdaging. Je moet vanzelfsprekend aan alle wetgeving voldoen en hoe zorg je daar dan voor? Dat is waar KC Group bij helpt. Maar hoe komen deze buitenlandse bedrijven uit bij KC Group? Dat is onze taak.

De uitdaging

Voor het afgelopen jaar lag er een stevige uitdaging voor KC Accounting en KC Audit: de gezamenlijke omzet verdubbelen.
Daarvoor zijn de juiste klanten natuurlijk van cruciaal belang. Het gaat om bedrijven in het buitenland die op de juiste manier geïnformeerd en overtuigd moeten worden om klant te worden. Er was al voorwerk gedaan en de eerste campagnes draaiden. Maar de resultaten konden veel beter. Voor KC Audit begon het avontuur dit jaar. Zij moesten zich een plaats in de markt zien te veroveren.
KRB is niet zomaar een marketingbureau; het is een waardevolle partner die begrijpt wat het betekent om nieuwe merken tot leven te brengen.
Rutger Koelewijn, KC Accounting

De oplossing

Voor de KC Group functioneert KRB als dé externe marketingafdeling. In overleg creëren we de visuele communicatiemiddelen, tools en funnels die ervoor zorgen dat prospects veranderen in klanten. De website is in het afgelopen jaar voorzien van een nieuw technisch fundament, waardoor de website aanzienlijk sneller en stabieler is geworden.

Daarmee lag er een goede basis om de Google Search campagnes naar een hoger plan te brengen. Met KC Accounting bedachten we een optimaal salesproces en creeërden daarvoor de juiste middelen. Potentiële klanten kunnen direct via de website een kosteninschatting krijgen. Door de slimme integratie met het CRM, weet de clientmanager precies door wie welke diensten aangevraagd zijn. Zo heeft hij alle informatie in handen om van leads klanten te maken.

Recentelijk hebben we deze campagnes nog eens goed tegen het licht gehouden en het zoekgedrag geanalyseerd. Door daarop in te spelen met nieuwe campagnes en een verbeterde tool om de kosten in te schatten, dienen er nog meer relevante leads zich aan.
SEO Strategie Online Marketing Sales pipeline Drukwerk
KRB spreekkamer
KRB spreekkamer
KRB spreekkamer