Klantcase.
KRB spreekkamer
Van Ree Accountants

Profilering als kennisexpert 

Dicht in de buurt van ons kantoor in Barneveld zit één van de vestigingen van Van Ree Accountants. Voor hen brengt KRB verschillende magazines en brochures uit. Het is allemaal begonnen met REEducatief, een blad gericht op onderwijsinstellingen.

De uitdaging

Van Ree heeft een grote tak aan klanten in het onderwijs. Daarom wil Van Ree zich graag sterk profileren als kennisexpert in de onderwijssector.

De oplossing

Om Van Ree meer te kunnen profileren als kennisexpert in de onderwijssector, heeft KRB voor Van Ree een magazine ontwikkelt: REEducatief. KRB heeft de volledige regie in handen gekregen: van advertentieverkoop tot de eindredactie, de opmaak, het drukwerk en de verspreiding. In het magazine staan inhoudelijke artikelen, zodat het magazine dient als profileringsinstrument.

Voor een klein aantal gastschrijvers & adverteerders is er exclusieve ruimte in het magazine gereserveerd. Hiermee biedt Van Ree een selecte groep partnerorganisaties de gelegenheid om zich te presenteren in een kwaliteitsmagazine dat met veel aandacht wordt gelezen door een heel specifieke onderwijsdoelgroep.

REEducatief wordt jaarlijks uitgegeven en bereikt alle schoolbesturen en directies van scholen in de sectoren PO, VO, MBO en HBO in heel Nederland.
KRB spreekkamer
KRB spreekkamer
KRB spreekkamer