Home / Wervingsvideo

Wervingsvideo

Wervingsvideo: bereik meer kandidaten met uw vacature

In de krappe arbeidsmarkt van nu volstaat het plaatsen van een personeelsadvertentie allang niet meer. Om een brede groep potentiële sollicitanten te bereiken, is de inzet van meerdere online en offline media nodig. Krb. weet hoe dit werkt en ontwikkelt wervingsvideo’s die het verhaal van uw vacature én uw organisatie vertellen. We hebben alle kennis en kunde in huis om video’s met werfkracht te maken. Maar dat is nog niet alles…

Een vacaturevideo geeft een potentiële sollicitanten een inkijkje in uw organisatie. Zo maken ze kennis met bedrijf, producten en diensten, toekomstige collega’s én de specifieke functie. Huidige medewerkers spelen een belangrijke rol, zij leggen enthousiast uit wat uw organisatie zo onderscheidend maakt. Hun verhalen zijn authentiek en dat werkt aanstekelijk. Sollicitanten identificeren zich met uw medewerkers… dat vergroot de kans op respons!

Uw voordeel?

Krb. heeft alle disciplines in huis om vacaturevideo’s te ontwikkelen, van script en productie tot online of offline publicatie. Omdat we vrijwel alle media met eigen mensen invullen – ook personeelsadvertenties – zetten we uw video ook actief in. Wel zo praktisch, u doet zaken met één partij voor arbeidsmarktcommunicatie.

U heeft lastig vervulbare vacatures en wilt de kracht van wervingsvideo’s inzetten? Bel Daniël Ros 06 2279 2907 (Den Haag), Kees Vlot 06 1371 8861 (Barneveld) of Roland de Lange 06 2493 8566 (Dordrecht). Of laat uw contactgegevens achter met het formulier hieronder.